Την πιο όμορφη φάση της ζωής της διανύει η Ιωάννα Τούνη, καθώς σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η influencer λίγο πριν γίνουν γονείς μοιράζουν τον χρόνο τους να μεταξύ Αθήνας – Θεσσαλονίκης.

Το αγαπημένο ζευγάρι μάλιστα, στόλισε και το χριστουγεννιάτικο δέντρο του, για να μπει στο κλίμα των γιορτών από νωρίς.

Η Ιωάννα Τούνη, που λατρεύει τα social media, δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της και την εγκυμοσύνη της.

Χθες ήταν μια απαιτητική ημέρα για εκείνη, καθώς είχε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Σε stroy της ενημέρωσε τους followers της ότι νιώθει χαρούμενη που μπορεί να δουλεύει από το σπίτι και δεν απαιτείται πάντα η φυσική της παρουσία και εξομολογήθηκε ότι αρχίζει να βαραίνει.

Είπε συγκεκριμένα:

«Η αλήθεια είναι πως τελευταία αρχίζω να βαραίνω με την εγκυμοσύνη. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Κουράζομαι κατευθείαν, οι ανάσες μου είναι περίεργες, οι αντοχές μου περίεργες, πονάει η μέση μου. Ανυπομονώ να περάσει όλη αυτή η φάση, να βγει το μωράκι και να είναι όλα back to normal. Αν και όλοι μου λέτε θα είναι χειρότερα μετά. Δεν ξέρω τι θα κάνω; Εγώ απλά θέλω να ξαπλώσω στον καναπέ σε αυτή τη φάση της ζωής μου.

Πέρα από την πλάκα, πόσες φορές σκέφτομαι ουφ γιατί τεράστιο κομμάτι της δουλειάς μου γίνεται online με google meets, emails, calls, πληρωμές, τιμολόγια, κλπ… οπότε θα μπορώ με λίγη προσπάθεια παραπάνω να συνδυάσω μωρό και δουλειά».

Δείτε το σχετικό βίντεο