Την, από κοινού, λύση της συνεργασίας της με τον Τζανλούκα Φέστα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Λαμία, εξαιτίας των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και της κακής πορείας της ομάδας στη φετινή Super League.
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Gianluca Festa.
Ο Ιταλός προπονητής, συνέβαλε τα μέγιστα στην δύσκολη περσινή παραμονή της ομάδας μας στη Super League 1 και εργάστηκε με ευσυνειδησία και επαγγελματισμό για την επίτευξη των στόχων μας.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ευχαριστεί θερμά τόσο τον Gianluca Festa, όσο και τον συνεργάτη του, Αντωνόπουλο Θοδωρή για την συνεργασία και τους εύχεται ό,τι το καλύτερο για την συνέχεια της καριέρας τους και της προσωπικής τους ζωής»
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League