Τρίτη 02 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Σεργκέι Λαβρόφ: Έγινε viral με iPhone, Apple Watch και μπλουζάκι «made in USA»

Σεργκέι Λαβρόφ: Έγινε viral με iPhone, Apple Watch και μπλουζάκι «made in USA»

Μπορεί ο Ρώσος ΥΠΕΞ, Σεργκέι Λαβρόφ, να εμφανίστηκε στις κάμερες για να διαψεύσει τα νέα σχετικά με την υγεία του, ωστόσο, η εμφάνισή του αυτή έγινε αφορμή για ποικίλα σχόλια, εξαιτίας των αξεσουάρ αλλά και των ρούχων του.

Viral έγινε η εμφάνιση του υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, από το Μπαλί της Ινδονησίας, όταν διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα υγείας, μέσω βίντεο που δημοσίευσε η εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

Καταρρίπτοντας τα δημοσιεύματα, ο Σεργκέι Λαβρόφ δηλώνει «είμαι καλά» εν ώρα εργασίας και διαψεύδει ότι εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Μπαλί με αιφνίδιο καρδιακό πρόβλημα. Όμως, η εμφάνισή του κέντρισε όλα τα βλέμματα, αφού «διαφημίζει» όλα τα προϊόντα ενός πολιτισμού που κατηγορεί μέρα – νύχτα: του δυτικού και δη του αμερικανικού!

Διαβάστε επίσης: Πούτιν: Γιατί δεν πάει στη σύνοδο των G20 – Φοβάται «απόπειρα δολοφονίας»

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο Σεργκέι Λαβρόφ φοράει στο αριστερό του χέρι ένα Apple Watch, το οποίο συνδυάζει με ένα iPhone τελευταίας γενιάς, ενώ μέχρι και η μπλούζα που φοράει έχει το λογότυπο του Αμερικανού ζωγράφου, Jean-Michel Basquiat.

Ο Σεργκέι Λαβρόφ, μάλιστα, έχοντας προσαρμοστεί στο θερμό ασιατικό κλίμα, φοράει σορτς, το οποίο, όμως, συνδυάζει με… σκαρπίνια.

Sports in

Έρχεται για τον Ολυμπιακό ο Ντάνι Γκαρθία

Ο Ντάνι Γκαρθία αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα εντός της ημέρας, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 02 Ιουλίου 2024