Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 5ης Νοεμβρίου περίπου στις 3 η ώρα, όταν ένα ζευγάρι δέχθηκε επίθεση στα Λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη.
Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA φαίνεται πως ο νεαρός άνδρας κατέβαινε την οδό Βίκτωρος Ουγκό με την κοπέλα του μέσα στο αυτοκίνητο. Πίσω από αυτό διακρίνεται να το πλησιάζει μία ομάδα 3-4 ατόμων με μαύρες κουκούλες και έναν με άσπρη.
Το αυτοκίνητο σταματά πριν στρίψει στην Πολυτεχνείου που είναι η προέκταση της Τσιμισκή, και τότε ανοίγει η πόρτα του συνοδηγού και υπάρχει ένταση.
Το θύμα κατήγγειλε πως αρχικά τον πλησίασαν 3-4 άτομα και στη συνέχεια έγιναν 10. Ο ένας εκ των δραστών έχει ταυτοποιηθεί, ενώ οι υπόλοιποι αναζητούνται.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.