Χωρίς Κάνααν ο Ολυμπιακός κόντρα στον Κολοσσό
Τις υπηρεσίες του Αϊζάια Κάνααν θα στερηθεί ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Ο Αϊζάια Κάνααν δεν θα δώσει το «παρών» στον αγώνα πρωταθλήματος του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό Ρόδου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Η σειρά του Αμερικανού γκαρντ για το rotation των ξένων έφτασε και έτσι θα παραμείνει εκτός.
Οι ερυθρόλευκοι έχουν στο δυναμικό τους επτά ξένους ενώ η Basket League πρoβλέπει 6 στο ρόστερ των ομάδων κάτι που σημαίνει ότι σε κάθε παιχνίδι της ομάδας του Πειραία στο εγχώριο πρωτάθλημα κόβεται ένας.
Η αναμέτρηση της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου είναι προγραμματισμένη για σήμερα Σάββατο 19/11 στις 19:15.
- Ο Εμπαπέ βγάζει δίπλωμα οδήγησης
- «Συμβούλιο Ειρήνης»: Αντιμέτωπη με τους Ευρωπαίους ΥΠΕΞ η Σούιτσα μετά τη συμμετοχή της στη συνεδρίαση
- Τέμπη: Διευκρινίσεις από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τις εκταφές των θυμάτων της τραγωδίας
- Θεσμικό ρήγμα στις ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο βάζει φρένο στην ικανότητα του Τραμπ να αποφασίζει και διατάσσει
- Μεγάλο δέντρο έπεσε σε μάντρα πολυκατοικίας στη Δροσιά – Ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα
- Η Βέρντερ Βρέμης ακύρωσε το ταξίδι στις ΗΠΑ λόγω της ICE



