Οργισμένο σχόλιο Μουτσινά: «Ανοίξτε τα πλαίσια με τις υιοθεσίες να δούμε και εμείς άσπρη μέρα»
Ο Νίκος Μουτσινάς έθιξε για ακόμα μια φορά το ζήτημα της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια
Ο Νίκος Μουτσινάς δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις σοκαριστικές καταγγελίες που γίνονται για την Κιβωτό του Κόσμου.
Εκτός από τις κακοποιήσεις παιδιών, τους ξυλοδαρμούς και τις αδιανόητες τιμωρίες σε κλουβιά έρχονται στο φως στο δημοσιότητες και αναφορές για κύκλωμα υιοθεσιών.
Ο παρουσιαστής, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε κοινωνικά θέματα, έκανε μια καυστική τοποθέτηση στον αέρα της εκπομπής του.
Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: Ο Νίκος Μουτσινάς είπε χαρακτηριστικά: «Γίνεται χαμός. Ας πούμε και μια αλήθεια μια φορά. Τα πράγματα είναι λίγο τρομακτικά, είναι μια περίοδος που σκάνε μύτη όλα τα σκ@@α προς τα πάνω. Δεν ξέρεις και τι να πει πια, έρχονται τα χαστούκια δεξιά και αριστερά. Μακάρι όλα αυτά που συμβαίνουν, τα πολύ πολύ τρομακτικά και άσχημα, να μπορέσουν να αποτελέσουν μια αφορμή για να φτιάξουν κάποια άλλα πράγματα. Μπορούμε λίγο με τις υιοθεσίες να ανοίξουνε τα πλαίσια. Κάντε το, μπας και δούμε άσπρη μέρα. Το σύμπαν είναι εκεί και είναι πολύ σημαντικό κάτι ξέρει παραπάνω, το αποδεικνύει, μας λατρεύει», σχολίασε ο παρουσιαστής αναφορικά με τα ζητήματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα».
Δείτε το απόσπασμα
- Κούβα: Διεθνής εφοδιοπομπή που υποστηρίζεται από την Τούνμπεργκ αναμένεται να φθάσει τον Μάρτιο
- Ιράν προς ΣΑ του ΟΗΕ: Δεν επιδιώκουμε πόλεμο, αλλά θα απαντήσουμε αποφασιστικά – Στόχοι όλα τα μέσα των ΗΠΑ
- Τουρκία: Δημοσιογράφος της DW συλλαμβάνεται για «διασπορά ψευδών ειδήσεων» και «προσβολή» του προέδρου
- Θεσσαλονίκη: Διασώστες του ΕΚΑΒ σώζουν τη ζωή 44χρονου που έπαθε ανακοπή σε χώρο εστίασης
- Σκάνδαλο Επσταϊν: «Πολύ λυπηρή» για τον Τραμπ η σύλληψη του έκπτωτου πρίγκιπα Αντριους
- Αργεντινή: Συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών στο Μπουένος Αϊρες





