Η Άγκυρα πρέπει να απόσχει από τη χρήση «υπέρμετρης» στρατιωτικής ισχύος στη Συρία θεωρεί η Μόσχα, σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
Όπως δήλωσε ο Αλεξάντερ Λαυρέντιεφ, ο ειδικός επιτετραμμένος της Ρωσίας για τον πόλεμο στη Συρία, απαιτείται να αναζητηθεί ειρηνική λύση στο κουρδικό ζήτημα.
Η ρωσική κυβέρνηση θα συνεργαστεί με εταίρους της για την επίλυση της σύγκρουσης, πρόσθεσε ο Λαυρέντιεφ.
Η δήλωση καταγράφεται δύο εικοσιτετράωρα αφού οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις εξαπέλυσαν βομβαρδισμούς εναντίον κουρδικών θέσεων στη βόρεια Συρία και στο βόρειο Ιράκ και την επομένη της νέας απειλής του προέδρου της Τουρκίας, του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πως θα διατάξει νέα ευρείας κλίμακας χερσαία επιχείρηση στη συριακή επικράτεια.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας