Όπως ανέφερε η ίδια πριν καιρό έμπλεξε σε έναν καβγά με έναν άνδρα, που έριξε σπρέι στα μάτια της αδερφής της, όταν ήταν σε ένα αποκριάτικο πάρτι.
«Εννοείται ότι έχω μπλέξει σε καβγά για τη Μπέττυ, με έναν ψηλό. Τον έπιασα από τον λαιμό, όσο τον έφτανε το χέρι μου, γιατί της είχε ρίξει σπρέι. Ήταν Τσικνοπέμπτη κι είχαμε πάει σε ένα αποκριάτικο πάρτι», ανέφερε αρχικά η Ματθίλδη Μαγίρα και συνέχισε: «Του λέω ‘γιατί έριξες σπρέι στα μάτια της αδερφής μου;’. Τον καβάλησα, τον κλωτσάω και τον δαγκώνω κι αυτός να μου λέει ‘φύγε μωρή βδέλλα’».
Στη συνέχεια σημείωσε ότι αν έδινε τη ζωή της για κάτι, θα ήταν για την Ελλάδα, ενώ ,όπως δήλωσε η ίδια, επέστρεψε από την Αμερική, γιατί θεωρεί πως η ποιότητα της ζωής εδώ είναι καλύτερη.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας