Όπως και στην πρεμιέρα, έτσι και τώρα, οι ΗΠΑ ήταν ανώτερες από την αντίπαλό τους, αλλά έμειναν στο 0-0 με την Αγγλία και τα πάντα στον δεύτερο όμιλο θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική.
Στην πρεμιέρα του Μουντιάλ με την Ουαλία οι ΗΠΑ έπαιζαν… μόνες τους για ένα μεγάλο διάστημα του ματς, αλλά στο τέλος έμειναν με τον βαθμό της ισοπαλίας. Παρόμοιο σκηνικό και στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής όπου οι Αμερικανοί ήταν καλύτεροι από την – εντυπωσιακή κόντρα στο Ιράν – Αγγλία, δεν κατάφεραν όμως να σκοράρουν και το τελικό 0-0 αφήνει τα πάντα ανοιχτά στον Β’ όμιλο καθώς όλες οι ομάδες είναι στο κόλπο.
Το παιχνίδι είχε γενικά καλό ρυθμό από το ξεκίνημα και το μόνο που του έλειψε ήταν το γκολ. Στο 10′ η Αγγλία έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Ζίμερμαν έκοψε την τελευταία στιγμή τον Κέιν που ετοιμαζόταν να εκτελέσει και στο 26′ οι ΗΠΑ είχαν μία καλή στιγμή με τον ΜακΚένι. Η μεγαλύτερη στιγμή στο ματς ήταν όταν στο 33′ ο Πούλισικ έπιασε ένα τρομερό σουτ, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Πίκφορφντ.
Σακά και Μάουντ είχαν δύο ευκαιρίες για τους Άγγλους πριν το ημίχρονο, με τον ΜακΚένι να έχει ακόμη μία καλή στιγμή για τις ΗΠΑ στο 49′ και τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται στη συνέχεια. Στις καθυστερήσεις τα «τρία λιοντάρια» θα μπορούσαν να… κλέψουν τη νίκη, αλλά ο Κέιν αστόχησε σε κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Σο και το 0-0 δεν άλλαξε.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Euroleague έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού κόντρα στην Έφες, και του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μακάμπι.
Ο Ολυμπιακός με το τρίποντο κόντρα στη Λεβερκούζεν «φτιάχνει» ακόμη περισσότερο το ευρωπαϊκό του μέλλον – Πώς μπορεί να βρεθεί απευθείας στην επόμενη League Phase του Champions League
Ποια είναι τα δεδομένα για τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε και τους Νικς – Η καταληκτική ημερομηνία για να γίνει trade, η επιθυμία του και οι πιθανότητες για τη Euroleague.