Οι παπαγάλοι Κοκατού δεν είναι και τα πιο ήσυχα πτηνά και συχνά προκαλούν… προβλήματα με τη συμπεριφορά τους στους δρόμους της Αυστραλίας.
Το τελευταίο διάστημα ένας τέτοιος παπαγάλος εμφανίζεται σε μπαλκόνι διαμερίσματος της Μελβούρνης και έχει ξεσηκώσει τη γειτονιά με την συμπεριφορά του.
Τι κάνει; Πετάει ότι αντικείμενα βρει καθώς και γλάστρες από το μπαλκόνι κάτω στο δρόμο, προκαλώντας τον πανικό στους περαστικούς που είναι ανυποψίαστοι.
Σε ένα από τα βίντεο που κυκλοφορούν, ο παπαγάλος πετάει γλάστρες ακόμα και κατσαρόλα, με τους περαστικούς να ανησυχούν ότι κάποια στιγμή μπορεί να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.