Η εντεκάδα της Αργεντινής για τον «τελικό» με την Πολωνία
Με νέα πρόσωπα ξανά στο βασικό σχήμα παρατάσσει ο Σκαλόνι την Εθνική Αργεντινής στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων απέναντι στην Πολωνία
Με τέσσερα νέα πρόσωπα στην βασική ενδεκάδα σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στο Μεξικό θα παραταχθεί η Αργεντινή στον «τελικό» απέναντι στην Πολωνία.
Έντσο Φερνάντες και Άλβαρες εξαργύρωσαν με τον καλύτερο τρόπο την πολύ καλή τους εμφάνιση στον προηγούμενο αγώνα και έτσι βρίσκονται στο αρχικό σχήμα.
Συγκεκριμένα ο Λιονέλ Σκαλόνι επέλεξε στην εστία ο Μαρτίνες, τους Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι και Ακούνια στην άμυνα, τριάδα στα χαφ οι Ντε Πολ, Έντσο Φερνάντες, ΜακΆλιστερ ενώ οι Μέσι, Ντι Μαρία μ Γιούλιαν Άλβαρες θα βρίσκονται στην επίθεση, σε διάταξη 4-3-3.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κιλιάν Εμπαπέ κάνει μαθήματα οδήγησης για να αποκτήσει δίπλωμα, κίνηση που εκλαμβάνεται ως ένα ακόμη σημάδι προσαρμογής
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δηλώνει πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο του στην Τότεναμ πριν από το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την ‘Αρσεναλ και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό!
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.