Απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε χθες στο ματς του Μαρόκο με το Καναδά για την 3η αγωνιστική του Μουντιάλ με τον Τούρκο δημοσιογράφο Αλπέρ Μπακιτσιγκίλ που μετέδιδε τον αγώνα για τη κρατική τηλεόραση.
Συγκεκριμένα μετά το γρήγορο γκολ του Μαρόκο ο δημοσιογράφος ανέφερε στον αέρα τα πιο γρήγορα γκολ της διοργάνωσης και να αναφέρει ότι το ρεκόρ το κατέχει ο συμπατριώτης του Χακάν Σουκούρ.
Ο παλαίμαχος φορ είναι κόκκινο πανί για την Κυβέρνηση του Ερντογάν και ο Τούρκος δημοσιογράφος πλήρωσε το «μάρμαρο» με την απόλυσή του.
Αυτό όμως δεν έγινε μετά τον αγώνα αλλά στο ημίχρονο αφού αντικαταστάθηκε από άλλο συνάδελφό του δείγμα της σκληρής πολιτικής που ασκεί στα Μέσα ο Ερντογάν.
When the Turkish State Television TRT match announcer Alper Bakırcıgil said that Hakan Şükür @hakansukur had scored the earliest goal in the World Cup history, he was fired before the Canada – Morocco match ended. It wouldn’t be a surprise if he was arrested. #WorldCup2022pic.twitter.com/GAMSlv49xX
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Πανιώνιος δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο και μέσα σε δύο λεπτά στέλνει το μήνυμα για το πώς πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός και πώς οι γονείς πρέπει να στέκονται δίπλα στα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα γήπεδα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Τόμας Μάχατς στον δεύτερο γύρο του Australian Open και μετά τον αποκλεισμό του δήλωσε απογοητευμένος από την πορεία του, ενώ παραδέχθηκε και την ανωτερότητα του Τσέχου.