Το αφιέρωμα στην πορνοστάρ που έκανε σχέση με βουλευτή
Είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος ενώ, πριν ένα χρόνο, αποφάσισε να ενταχθεί στο κόμμα των «Ελεύθερων Δημοκρατών»
Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, η γερμανίδα πορνοστάρ Ανίνα Ουκάτις εξέφρασε δημοσίως τις πολιτικές της φιλοδοξίες, ανακοινώνοντας ότι θα είναι υποψήφια με το κόμμα των «Ελεύθερων Δημοκρατών» (FDP) στις τοπικές εκλογές του 2023 στο Έλμσορν, που βρίσκεται στο κρατίδιο Σλέσβιγκ – Χόλσταϊν.
Σήμερα, η 43χρονη πορνοστάρ – μέλος του FDP, διευθύνει τη δική της εταιρεία «Holsteiner Grund & Boden» και απολαμβάνει τον έρωτά της με τον βουλευτή των «Ελεύθερων Δημοκρατών», Χάγκεν Ράινχολτ.
- Διαβάστε επίσης: Διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε… χωρίς εσώρουχα
Το όνομα Ανίνα Ουκάτις έγινε ευρέως γνωστό πριν από λίγο καιρό, αφού η πρώην πορνοστάρ χώρισε τον δισεκατομμυριούχο σύζυγο της για να κάνει σχέση με βουλευτή του FDP, με την Bild να… καυχιέται ότι μέσα από δημοσιεύματά της απογείωσε την καριέρα της συγκεκριμένης γυναίκας.
Η bild.de σε άρθρο με τίτλο «Ανίνα Ουκάτις: Χάρη σε αυτή τη φωτογραφία έγινε γνωστή» παραθέτει διάφορα στοιχεία για την προσωπική ζωή της γυναίκας, όπως και αρκετές επίμαχες φωτογραφίες από την εποχή που εργαζόταν στη βιομηχανία του πορνό.
Η καριέρα, το διαζύγιο και οι πλαστικές στήθους
Παράλληλα, η Bild σημείωσε ότι η 43χρονη Γερμανίδα έχει γυρίσει πριν από χρόνια αρκετά τολμηρές ταινίες, όπως την «Das Promi-Luder» ενώ έχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το «Promi Big Brother».
Είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος ενώ, πριν ένα χρόνο, αποφάσισε να ενταχθεί στο κόμμα των «Ελεύθερων Δημοκρατών» (FDP).
Το 2013, παντρεύτηκε τον 65χρονο δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία του real estate, Τεοντόρ Ζέμελχαακ, ενώ πριν από λίγο καιρό τον χώρισε, για να ζήσει τον έρωτα της με τον βουλευτή των «Ελεύθερων Δημοκρατών», Χάγκεν Ράινχολτ.
«Είναι μεγάλη η αγάπη μας και απολαμβάνουμε μαζί ένα ευτυχισμένο μέλλον» λέει η Γερμανίδα πορνοστάρ στη γερμανική εφημερίδα.
«Χρωστάω πολλά στην Bild και αν μπορούσα θα τα έκανα όλα από την αρχή» είχε αναφέρει η 43χρονη και είναι η φράση που χρησιμοποιεί η Bild για να κλείσει το αφιέρωμα της.
- Ο σπεσιαλίστας των πέναλτι, Ντομινίκ Κοτάρσκι (vids)
- Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μάντοξ συνεργάζονται ξανά στο Παρίσι για την ταινία «Stitches»
- Πρώτο σοβαρό κρούσμα γρίπης των πτηνών στις ΗΠΑ – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Καλιφόρνια
- Γαλλία: «Ευχαριστούμε Ζιζέλ για το κουράγιο σου» – Σήμερα η απόφαση για την πολύκροτη υπόθεση Πελικό
- H Προεδρία της Δημοκρατίας δεν προσφέρεται για πολιτικά παιχνίδια
- Ισραήλ: Απορρίπτει ως «ξεδιάντροπα ψέματα» τις κατηγορίες του HRW για «πράξεις γενοκτονίας»