Η άνετη πρόκριση της Πορτογαλίας επί της Ελβετίας, ολοκλήρωσε το παζλ των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.
Φυσικά η μεγαλύτερη έκπληξη της φάσης των «16» πραγματοποιήθηκε από τους φοβερούς και τρομερούς, Μαροκινούς οι οποίοι έστειλαν σπίτι της την Ισπανία,για να βρεθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε προημιτελική φάση Μουντιάλ.
Την προσεχή Παρασκευή (9/12) λοιπόν η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει την Κροατία και στη συνέχεια θα δούμε την… ματσάρα ανάμεσα σε Αργεντινή και Ολλανδία.
Μια ημέρα αργότερα την «σκυτάλη» θα πάρουν τα άλλα δύο παιχνίδια, με την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο να κοντράρεται με την μεγάλη… έκπληξη της διοργάνωσης το… Μαρόκο και λίγο αργότερα το πρόγραμμα θα κλείσει με την «τιτανομαχία» ανάμεσα στην Γαλλία και την Αγγλία.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.