Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τίνα Τέρνερ: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του γιου της

Τίνα Τέρνερ: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του γιου της

Ο Ρόνι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Τίνα Τέρνερ, μετά τον θάνατο του γιου της, Ρόνι. Ο 62χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, πριν από μερικές ημέρες, με την αιτία του θανάτου του να γίνεται γνωστή σήμερα.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο Ρόνι «έφυγε» έχοντας παλέψει με τον καρκίνο. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας επιβεβαίωσαν ότι έπασχε από μεταστατικό καρκίνο του παχέος εντέρου.

Μάλιστα, ο ιατροδικαστής ανέφερε, ότι οι πιθανότητες να ζήσει ήταν ελάχιστες. Όπως προκύπτει από την έκθεσή του, ο εκλιπών έδωσε μάχη με τον καρκίνο για τρεις εβδομάδες πριν από το θάνατό του, ενώ ήρθε αντιμέτωπος με την αθηροσκληρωτική καρδιαγγειακή νόσο τη στιγμή του θανάτου (δημιουργία αθηρωματικής πλάκας στα τοιχώματα των αρτηριών η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη ροή του αίματος).

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της Τέρνερ

Η 83χρονη τραγουδίστρια μέσα σε μία τετραετία έχασε δύο από τα παιδιά της. Ο θάνατος του Ρόνι ήρθε λίγα χρόνια, αφότου ο μεγαλύτερος γιος της, Κρεγκ, αυτοπυροβολήθηκε.

Η ίδια δημοσίευσε στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της να θρηνεί και έγραψε: «Ρόνι, έφυγες από τον κόσμο πολύ νωρίς. Με λύπη κλείνω τα μάτια μου και σε σκέφτομαι, αγαπημένε μου γιε».

Η Τίνα Τέρνερ απέκτησε τον Ρόνι το 1960 και ήταν καρπός του έρωτά της με τον μουσικό Άικ Τέρνερ. Το ζευγάρι χώρισε λίγα χρόνια αργότερα με την Τίνα Τέρνερ να τον κατηγορεί για σωματική κακοποίηση. Ο Άικ πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2007.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε καλύτερα τον Ρόνι όταν πρωταγωνίστησε μαζί με τη μητέρα του στη βιογραφική ταινία «What’s love got to do with it» που κυκλοφόρησε το 1993 και αφηγούνταν τη ζωή της διάσημης μητέρας του.

Sports in

Αντετοκούνμπο: «Έλα έτοιμος έτσι ώστε να μην χρειαστεί να προετοιμαστείς» (vid)

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει και του φιλικού της Ελλάδας με τη Σερβία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024