Ξεμένει από ασθενοφόρα το Ρέθυμνο: Το τελευταίο φορτώθηκε σε… οδική βοήθεια
Το ασθενοφόρο έμεινε ενώ μετέφερε ηλικιωμένη γυναίκα
Σοβαρά προβλήματα διαπιστώνονται στις διακομιδές των Κέντρων Υγείας στην ενδοχώρα της Π.Ε. Ρεθύμνου λόγω έλλειψης ασθενοφόρων.
Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το parakritika.gr, σε όλον τον νομό, πλην του Μυλοποτάμου, δεν μπορούν να εκτελεστούν διακομιδές, αφού και το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αγίας Φωτεινής έμεινε στον δρόμο, ενώ εκτελούσε μεταφορά ασθενή για λογαριασμό του Κέντρου Υγείας Σπηλίου.
Διαβάστε επίσης: Σε έλλειψη φάρμακα πρώτης ζήτησης – Συνθήκες πανδημίας στα νοσοκομεία Παίδων
Το ασθενοφόρο έμεινε μετά τα Αγκουσελιανά στον Άγιο Ιωάννη ενώ μετέφερε ηλικιωμένη γυναίκα, την οποία αναγκάστηκαν να πάνε στο νοσοκομείο οι συγγενείς της με… ΙΧ αυτοκίνητο.
Σύμφωνα πάντα με το κρητικό μέσο, πλέον στην ύπαιθρο του Ρεθύμνου δεν υπάρχει ασθενοφόρο ούτε για δείγμα, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως ο οδηγός του οχήματος δεν ήξερε πως να επιστρέψει στο Αμάρι.
Τελικά, το ασθενοφόρο φορτώθηκε στην οδική βοήθεια και είναι άγνωστο αν και πότε θα επιστρέψει σε υπηρεσία, την ώρα που το Κέντρο Υγείας Σπηλίου είναι εδώ και περίπου δύο μήνες χωρίς ασθενοφόρο.
Να σημειωθεί ότι από πλευράς 7ης ΥΠΕ Κρήτης έχει δοθεί προτεραιότητα στην παραλαβή των τριών πρώτων ασθενοφόρων από την αγορά της Περιφέρειας Κρήτης στα Κέντρα Υγείας Σπηλίου, Καστελλίου και Μοιρών, αλλά αυτό θα γίνει τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
- Ειρηνικός: Αλλοι δύο νεκροί από πλήγματα των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοου
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Σιγά μη φοβηθώ!..»
- Στο… εδώλιο η Google με αντιμονοπωλιακή αγωγή
- Μελάνια Τραμπ: Οργανώνει ιδιωτική προβολή στον Λευκό Οίκο για ντοκιμαντέρ με τη ζωή της
- Νταβός: Η επιστροφή σε έναν κόσμο που αλλάζει – Απολογισμός του Politico
- Η μητέρα της 16χρονης Λόρα «σπάει» τη σιωπή της – «Είσαι η ζωή μας, δώσε μας ένα σημάδι ότι είσαι καλά»


