Αργεντινή: Το πάρτι στα αποδυτήρια και το σύνθημα για Βραζιλία και Αγγλία
Μετά την σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου επικρατώντας με 3-0 της Κροατίας η παρέα του Λιονέλ Μέσι «έσπασε» τα αποδυτήρια με ξέφρενους πανηγυρισμούς, με τους παίκτες του Σκάλονι σε ένα από τα συνθήματα που τραγουδούσαν να πετούν σπόντες σε Βραζιλία και Αγγλία.
Μια ακόμη μαγική παράσταση από τον Λιονέλ Μέσι στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική σκήνη, μια ακόμη επικράτηση της Αργεντινής.
Η «Αλμπισελέστε» έχοντας σε εκπληκτικό βράδυ για άλλη μια φορά τον 35χρόνο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και τον Χούλιαν Άλβαρες, ο οποίος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές επικράτησε με 3-0 της Κροατίας στον ημιτελικό του Μουντιάλ στο Κατάρ και πήρε το ένα από τα δύο πολυπόθητα εισιτήρια του μεγάλου τελικού.
Οι παίκτες του Λιονέλ Σκάλονι μετά το πέρας της αναμέτρησης ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς τόσο εντός γηπέδου, όσο και στα αποδυτήρια…
Ο Μέσι και η παρέα του έστησαν πάρτι στα αποδυτήρια στο «Lusail Stadium» τραγουδώντας διάφορα συνθήματα και σε ένα απ’ αυτά μάλιστα θυμήθηκαν τον αιώνιο «εχθρό» τους την Βραζιλία αλλά και την Αγγλία και τα Φόκλαντς πετώντας διάφορες σπόντες.
Ο Οταμέντι δημοσίευσε σχετικό βίντεο στο Instagram με το εν λόγω σύνθημα.
Αναλυτικά όσα λέει το σύνθημα:
«Βραζιλιάνα τι συνέβη, τσαλακώθηκε ο πέντε φορές πρωταθλητής, Ο Μέσι πήγε στο Ρίο και έμεινε με το κύπελλο. Είμαστε το συγκρότημα της Αργεντινής, θα το ενθαρρύνουμε πάντα Γιατί έχουμε το όνειρο να γίνουμε παγκόσμιοι πρωταθλητές Είμαι έτσι, είμαι Αργεντινός, Άγγλε π… Δεν ξεχνάω τις Μαλβίνες. Είμαι έτσι, έρχομαι να σε ενθαρρύνω, ακολουθώ την Αργεντινή παντού»
Brasilero qué pasó, arrugó el Pentacampeón Messi se fue para Río y con la copa se quedó Somos la banda argentina, siempre vamos a alentar Porque tenemos el sueño de salir campeón mundial Yo soy así, soy argentino, ingleses p… de Malvinas no me olvido@eldestapeweb@Notamendi30pic.twitter.com/pHw0uVBKM6
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Κέντρικ Ναν δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ - Εκτός και ο Ντίνος Μήτογλου για τον Εργκίν Αταμάν
Από τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές μέχρι το VAR σε κόρνερ και κίτρινες κάρτες – τι αποφασίστηκε στο Λονδίνο από την IFAB και πώς επηρεάζεται το παιχνίδι
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής της Super League, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να ορίζεται στο Καραϊσκάκη από την ΚΕΔ και τον Ευαγγέλου στην Τρίπολη.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Champions League και απόψε θέλει συγκεκριμένα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής για να παραμείνει στην 24άδα.