Με ένα όνειρο τρελό ζουν στο Μαρόκο τις τελευταίες εβδομάδες.
Η ομάδα του Ρεγκραγκί έχει καταφέρει να «τρελάνει» ολόκληρο τον πλανήτη, καθώς έχει ήδη καταφέρει να γράψει ιστορία, ούσα η μοναδική αφρικανική ομάδα στην ιστορία των Μουντιάλπου φτάνει μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Απόψε (21:00) το Μαρόκο θα παίξει με τη Γαλλία στο Κατάρ για μια θέση στον μεγάλο τελικό του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου έχει ήδη προκριθεί η Αργεντινή. Οι Μαροκινοί που έχουν κάνει «σεισμό» στο Κατάρ θέλουν να ζήσουν το όνειρο, καθώς αναμένεται να δώσουν απόψε βροντερό «παρών» στο «Al Bayt Stadium».
Μάλιστα, κάποιοι οπαδοί του Μαρόκου κοιμήθηκαν έξω από τα εκδοτήρια του γηπέδου προκειμένου να προλάβουν να προμηθευτούν ένα εισιτήριο.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κιλιάν Εμπαπέ κάνει μαθήματα οδήγησης για να αποκτήσει δίπλωμα, κίνηση που εκλαμβάνεται ως ένα ακόμη σημάδι προσαρμογής
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δηλώνει πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο του στην Τότεναμ πριν από το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την ‘Αρσεναλ και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό!
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.