Οι υπάλληλοι ήταν σε σοκ και κατέθεσαν αργότερα στην αστυνομία ότι εκείνη την ώρα είχαν σταματήσει σε ένα φανάρι στη λεωφόρο Τατοΐου. Ανάφεραν πως δεν άκουσαν πυροβολισμό αλλά μόνο τον κρότο από το σπάσιμο των τζαμιών.
Στην αρχή σάστισαν και δεν κατάλαβαν τι συνέβη.
Μετά, βγαίνοντας έξω από το αυτοκίνητο και ψάχνοντας στο σημείο διαπίστωσαν ότι αυτό που πέρασε στο εσωτερικό της καμπίνας ήταν μία σφαίρα.
Αμέσως έσπευσε στο σημείο η αστυνομία, έψαξαν στην γύρω περιοχή χωρίς ωστόσο να βρουν την σφαίρα ή τι ακριβώς συνέβη. Τα σενάρια περιορίζονται στο ότι ή κάποιος πυροβόλησε ή εκπυρσοκρότησε κάποιο όπλο, ή κάποιος πέρασε το αυτοκίνητο για αστυνομικό και πυροβόλησε προς το μέρος του.
Μία τυπική βαλλιστική εξέταση που έγινε στο σημείο έδειξε πως η σφαίρα βλήθηκε από πίσω αριστερά λίγο υπό γωνία, με αποτέλεσμα να στη μπροστινή γωνία στη μεριά του συνοδηγού.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.