Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μουντιάλ 2022: Είναι ή όχι τώρα η ώρα του Μέσι;

Μουντιάλ 2022: Είναι ή όχι τώρα η ώρα του Μέσι;

Ήδη το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ έχει φτάσει στα τελικά στάδια. Ένα Μουντιάλ διαφορετικό από όλα τα άλλα, τόσο λόγω της χώρας στην οποία διεξάγεται, όσο και για τις μεγάλες εκπλήξεις που είδαμε να γίνονται στους νοκ άουτ αγώνες.

Με την Βραζιλία των μεγάλων αστέρων και την Πορτογαλία του Ρονάλντο, να έχουν πάρει τον δρόμο της επιστροφής, μήπως ήρθε η ώρα του Μέσι να αποκτήσει το πολυπόθητο τρόπαιο;

Τι συνέβη με την Βραζιλία;

Αν παρακολουθείτε τα προγνωστικά για το ποιά ομάδα θα κατακτήσει τελικά το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα βλέπατε ότι σχεδόν παντού η Βραζιλία ήταν το απόλυτο φαβορί. Αυτό ήταν βέβαια κάτι λογικό, καθώς η ‘Selecao’ σε αντίθεση με τα προηγούμενα Μουντιάλ, δεν είχε μόνο σουπερστάρ στην επίθεση.

Διαθέτει παίκτες όπως ο Κασεμίρο στο κέντρο, ο Μαρκίνιος στην άμυνα και ο Άλισον στο τέρμα, που μαζί με άλλους εξαιρετικής ποιότητας παίκτες στην επίθεση (Νεϊμάρ, Βινίσιους Jr, Ριτσάρλισον) συνθέτουν ένα ‘τρομακτικό’ σύνολο για κάθε αντίπαλο. Ωστόσο, λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, που σε αυτή την περίπτωση ήταν η ψυχωμένη και έμπειρη πλέον σε παγκόσμιες διοργανώσεις Κροατία. Έτσι πήγαν ΄κουβά’ τα προγνωστικά που έδωσαν Οι Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Το αντίπαλο δέος που ονομάζεται Γαλλία!

Η Αργεντινή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πιστεύουμε ότι θα είναι φιναλίστ. Το ίδιο πιστεύουμε και για την Γαλλία, η οποία συνεχίζει με φόρα από το προηγούμενο Μουντιάλ. Έχει σε τρομερή φόρμα τον σούπερσταρ της Παρί, Κιλιάν Μπαπέ, αλλά και τον Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος κάνει απίστευτα πράγματα. Εκτός της επιθετικής υπερδύναμης διαθέτη ένα δυνατό, γρήγορο και απόλυτα πειθαρχημένα σύνολο το οποίο έχει παίξει πολλά παιχνίδια μαζί, υπό τις οδηγίες του Ντιντιέ Ντεσάν.

Γενικά, η Γαλλία φαίνεται εξαιρετικά διψασμένη, κάτι που είδαμε και στο ματς με την Αγγλία,η οποία θεωρούνταν μέχρι και εκείνο το ματς μέσα στους 4 επικρατέστερους για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η Αργεντινή του Μέσι!

Πιο ώριμος από ποτέ, πιο μεστός στο παιχνίδι του και με την ηλικία του (35 χρονών) να δικαιολογεί την έκφραση ΄σαν το παλιό καλό κρασί’. Εκτός του Μέσι, υπάρχουν παίκτες σε κάθε γραμμή που κάνουν την διαφορά και αποτελούν την ραχοκοκαλιά της ‘Αλμπισελέστε’. Αυτοί είναι ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ στην επίθεση, ο τρομερός τερματοφύλακας Αιμιλιάνο Μαρτίνεζ και ο μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης Ροντρίγκο ντε Πολ. Η ομάδα είναι ‘καλοδουλεμένη’ υπό τις οδηγίες του Lionel Scaloni, έχει φόρα από την κατάκτηση του Copa America, και το σημαντικότερο, αν εξαιρέσουμε την ήττα από την Σαουδική Αραβία, η Αργεντινή είναι αήττητη εδώ και περίπου 3 χρόνια.

Επομένως, η πρόβλεψη μας λέει ότι ο Μέσι θα σηκώσει την μεγάλη κούπα, και θα γίνει πλέον ο αδιαμφισβήτητος GOAT του αθλήματος.

Sports in

Η ιδιαίτερη ανάλυση για τον Γουόκαπ: «Μπορεί να κάνει το… άλμα στο ΝΒΑ;»

Ο Τόμας Γουόκαπ, οι εμφανίσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική ομάδα και η ανάλυση για το ΝΒΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024