Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Βίκυ Πρωτογεράκη για δίκη Φιλιππίδη: «Αλλοιώσατε την κατάθεσή μου  - Nα ανακαλέσετε»

Βίκυ Πρωτογεράκη για δίκη Φιλιππίδη: «Αλλοιώσατε την κατάθεσή μου – Nα ανακαλέσετε»

Η ηθοποιός, σε έξαλλη κατάσταση, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο «Πρωινό» και ισχυρίστηκε πως αλλοιώθηκε η κατάθεσή της στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Απίστευτη ένταση σημειώθηκε στο «Πρωινό» με την Βίκυ Πρωτογεράκη. H ηθοποιός και δικηγόρος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή και θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, μετά τα όσα ακούστηκαν για τη χθεσινή κατάθεσή της στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Το 90% των ανδρών ηθοποιών επεδείκνυε το μόριό τους, στο θέατρο υπάρχει ένα πλαίσιο ελευθεριότητας», είπε ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή.

«Δεν είπα ότι ο Φιλιππίδης έβγαλε το μόριό του» – «Τα γυρνάει» η Βίκυ Πρωτογεράκη μετά την σοκαριστική δήλωση

«Αυτό το θεωρώ γκεμπελικό»

Η ίδια έξαλλη, μίλησε τηλεφωνικώς και ξέσπασε. Όπως τόνισε δεν προχώρησε σε αυτά τα λεγόμενα που μεταφέρθηκαν και ξεκαθάρισε τι ακούστηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου.

«Αλλοίωσε την κατάθεσή μου. Αυτές τις δηλώσεις που έκαναν όταν εγώ ήμουν μεσούσης της κατάθεσής μου, αυτό εγώ το θεωρώ γκεμπελικό. Αυτό το έκανε μόνο ο Γκέμπελς. Εγώ αυτές τις τακτικές δεν τις ενστερνίζομαι ώστε να αποδομούνται οι μάρτυρες υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη. Και οι δικηγόροι υπεράσπισης των παθουσών έχουν την ίδια τακτική κι από ό,τι κατάλαβα συνεργάζονται με κάποιους δημοσιογράφους. Έχω γίνει έξαλλη με αυτό», είπε αρχικά εκνευρισμένη.

Και πρόσθεσε: «Δεν υπήρχε περίπτωση να πω εγώ αυτά τα χυδαία πράγματα που έχουν βγει. Ποτέ! Αλλοίωσαν τα λεγόμενά μου. Έφερα παραδείγματα  στο δικαστήριο με τους ανθρώπους που μπορεί να έβγαζαν το μόριό τους. Είπα αντίθετα ότι υπάρχουν συμπεριφορές ελευθεριότητας που μπορεί να είναι εκτός θεάτρου να ποινικοποιήσει. Κι αν γινόταν αυτό, θα βρίσκονταν το 90% αυτών στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Αυτό είπα μέσα στην αίθουσα και όχι αυτά που βγάζετε. Δεν μπορείτε να σπιλώνετε εμένα σαν άνθρωπο που εγώ ό,τι έχω κάνει το έχω κάνει με το σπαθί μου. Δεν μπορεί το κάθε δημοσιογραφάκι να με θίγει. Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου, να ανακαλέσετε».

«Ψεύδεται ασύστολα»

Στη συνέχεια έκλεισε το τηλέφωνο και τον λόγο πήρε ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος που βρισκόταν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο ρεπόρτερ επικαλέστηκε τα πρακτικά και ανέφερε: «Οι ίδιοι οι δικηγόροι το επιβεβαιώνουν και επανήλθαν με επεξηγηματικές ερωτήσεις προς την κα Πρωτογεράκη. Ειπώθηκε ακριβώς έτσι. Την πρώτη φορά που αναφέρθηκε σε αυτό, ειπώθηκε επακριβώς έτσι. Δεν αποδέχομαι όλο αυτό γιατί εκείνη την ώρα βγήκα από την αίθουσα για να το μεταδώσω. Ο κ. Τσαρούχας το επιβεβαιώνει στις δηλώσεις του».

Η Βίκυ Πρωτογεράκη ξαναβγήκε και επανέλαβε πως ο δημοσιογράφος μετέφερε διαστρεβλωμένες τις δηλώσεις της.

«Ψεύδεται ασύστολα ο κύριος. Έχω μάρτυρες και έχω και τις καταθέσεις που είναι καταγεγραμμένες. Ψεύδεται ασύστολα και απορώ με τόσο θράσος. Ξέρω τι καταθέτω. Είμαι δικηγόρος 30 χρόνια. Θα μου πείτε εσείς τι κάνω; Και δεν θυμάμαι; Τι είναι αυτά; Έχετε φτάσει σε αυτό το σημείο, αντί να μου ζητήσετε συγγνώμη γι’ αυτό που έγινε; Εγώ σήμερα είχα σκοπό να καταθέσω μήνυση αν δεν με παίρνανε. Δεν μπορεί να με αποδομεί ο καθένας, δεν το δέχομαι», είπε σε πολύ υψηλούς τόνους.

Sports in

Χαμός με Αταμάν και Σέλτικς – Ο Παναθηναϊκός και η ατάκα που… άναψε φωτιές (pic)

Ο Εργκίν Αταμάν ζήτησε αγώνα με τους Μπόστον Σέλτικς για τον παγκόσμιο τίτλο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024