Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Εύα Καϊλή: Διαψεύδει τα ιταλικά δημοσιεύματα ο δικηγόρος της - «Ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι γνώριζε»

Εύα Καϊλή: Διαψεύδει τα ιταλικά δημοσιεύματα ο δικηγόρος της – «Ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι γνώριζε»

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ η Εύα Καϊλή φαίνεται πως παραδέχτηκε στις αρχές ότι γνώριζε για τις πράξεις που κατηγορείται ο σύντροφός της. Το αρνείται ο δικηγόρος της

Διαψεύδει ο δικηγόρος της κ. Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, τα όσα είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας για τη φερόμενη κατάθεση της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου στις αρχές. Ο ιταλικός και βελγικός Τύπος έγραψε σήμερα πως η Εύα Καϊλή παραδέχθηκε ότι γνώριζε για το κύκλωμα με τις μίζες στο οποίο κατηγορείται ότι συμμετέχει ο σύντροφός της Φραντσέσκο Τζόρτζι, αλλά και ότι η ίδια ζήτησε από τον πατέρα της να κρύψει τη βαλίτσα με τα μετρητά.

Ο κ. Δημητρακόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ, υποστήριξε ότι η κ. Καϊλή ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι γνώριζε ή ότι συμμετείχε στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο σύντροφός της. Σημείωσε ακόμα ότι η εντολέας του δεν είχε ποτέ κυριότητα ή κατοχή στα χρήματα που βρέθηκαν στο κοινό διαμέρισμα και πρόσθεσε ότι ουδέποτε στη ζωή της έχει δωροδοκηθεί.

Στα άδυτα της Fight Impunity: Η ΜΚΟ που βρέθηκε στο επίκεντρο του Qatargate – Πώς στήθηκε η «βιτρίνα»

Τι αναφέρει ο ιταλικός Τύπος

Η ιταλική La Repubblica εκτός από τα παραπάνω, έγραψε ακόμα ότι η Εύα Καϊλή μετά τη σύλληψη του συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζόρτζι προσπάθησε να προειδοποιήσει τον Παντσέρι και δύο Ευρωβουλευτές για την έρευνα που είχε ξεκινήσει γύρω από το Qatargate.

Μάλιστα, η εφημερίδα εξηγεί ότι αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίστηκε η σύλληψη της κ. Καϊλή, η οποία αρχικά δεν είχε προγραμματιστεί.

Ακόμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της La Repubblica, η επ’ αυτοφώρω μορφή του εγκλήματος, δηλαδή ή εύρεση των χαρτονομισμάτων στο σπίτι και η προσπάθεια αλλοίωσης των αποδεικτικών στοιχείων, δηλαδή η «απόδραση» του πατέρα της και η ειδοποίηση τριών ατόμων για την έρευνα, έπεισαν τους Βέλγους να την συλλάβουν.

Υπενθυμίζεται ότι η Εύα Καϊλή θα προσέλθει ενώπιων των βελγικών αρχών την Πέμπτη, οι οποίες θα αποφασίσουν εάν η ευρωβουλευτής θα παραμείνει στο σωφρονιστικό κατάστημα ή θα αποφυλακιστεί υπό όρους.

Sports in

Σενάριο για Έντσο Ντίαζ στον Παναθηναϊκό

«Η Ρίβερ ψάχνει αντικαταστάτη για αριστερό μπακ», γράφουν στην Αργεντινή και συνδέουν τον Έντσο Ντίαζ με τον Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024