Τρίτη 09 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Καταδικάστηκαν 23 άτομα για επεισόδια σε ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Καταδικάστηκαν 23 άτομα για επεισόδια σε ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Ένοχοι κρίθηκαν 23 από τους 29 κατηγορούμενους για συμμετοχή σε επεισόδια σε αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που διεξήχθη τον Μάρτιο του 2016 και διεκόπη.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έκρινε ενόχους τους 23 από τους 26 κατηγορούμενους για επεισόδια στον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, τον Μάρτιο του 2016 και τους επέβαλε ποινές φυλάκισης από 5 έως 16 μήνες, αναγνωρίζοντας στους περισσότερους ελαφρυντικό.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Με Μαρσέλο, Χάμες και Ιν-Μπεόμ κόντρα στον ΠΑΣ

Έξι κατηγορούμενοι αθωώθηκαν γιατί δεν αποδείχτηκε η ενοχή τους, ενώ οι υπόλοιποι καταδικάστηκαν για απόπειρα απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διατάραξη κοινής ειρήνης με βιαιοπραγία, παραβάσεις του αθλητικού νόμου και παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων, κατά περίπτωση.

Στις απολογίες τους οι περισσότεροι αρνήθηκαν τις κατηγορίες ενώ ομολόγησαν ότι συμμετείχαν στα επεισόδια αλλά ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν πρόθεση να τραυματίσουν κανέναν.

Όλοι οι παραπάνω ταυτοποιήθηκαν ύστερα από πολύμηνη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Γι’ αυτό το λόγο αξιοποιήθηκε το υλικό από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του γηπέδου της Τούμπας, ενώ κάποιοι από τους φερόμενους ως πρωταγωνιστές των επεισοδίων αναγνωρίστηκαν από αστυνομικούς.

Sports in

Χαμός στην Τeam USA: «Είμαι η πρώτη επιλογή – Να μάθουν να παίζουν γύρω μου» (vid)

Ο Άντονι Έντουαρντς προχώρησε σε δηλώσεις που θα συζητηθούν, αφού τόνισε πως είναι το Νο.1 στην Team USA, ενώ επισήμανε ότι οι υπόλοιποι θα πρέπει να μάθουν να παίζουν γύρω του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 09 Ιουλίου 2024