Μια ανάρτηση με την οποία εμφανίζεται αρκετά ενοχλημένος από τις δημοσιεύσεις του Μέσιγια την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έκανε στο Twitter ο γνωστός δημοσιογράφος, Πιρς Μόργκαν.
Συγκεκριμένα έγραψε:
OK, Lionel.. we get it, you won the World Cup. You’re slightly over-egging the gloating soufflé now… pic.twitter.com/7vY1w1upWg
«Εντάξει Λιονέλ, το καταλάβαμε κατέκτησες το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είσαι ελαφρώς υπερβολικός με το να πανηγυρίζεις τόσο».
Μάλιστα προ ημερών ο Πιρς Μόργκαν στο δικό του «debate» για τον κορυφαίο όλων των εποχών είχε κατατάξει τον Μέσι στην τέταρτη θέση, με τον κολλητό του Κριστιάνο Ρονάλντο φυσικά να βρίσκεται στην κορυφή.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Εκτός συνέχειας από το Australian Open έμεινε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη Μαρία Σάκκαρη. Αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ (19:00 - MEGA News) την ισπανική Εστουδιάντες για τη φάση των «16» του Eurocup γυναικών, με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση.