Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Aehra: Σε άλλη –ψηφιακή– διάσταση

Aehra: Σε άλλη –ψηφιακή– διάσταση

Η νέα ιταλική φίρμα δίνει μια πρώτη γεύση από το εσωτερικού του αμιγώς ηλεκτροκίνητου SUV της μοντέλου το οποίο θα διαθέτει μια επιβλητικών διαστάσεων και δυνατοτήτων τηλεσκοπική οθόνη

Προσφάτως η νεοσύστατη ιταλικής καταγωγής και βάσης Aehra δημιούργησε αίσθηση με την αποκάλυψη της σχεδίασης του SUV μοντέλου που θα αναλάβει το βάρος των συστάσεων για την φιλόδοξη εταιρεία.

Tο “follow-up” των Ιταλών στα σταδιακά αποκαλυπτήρια του ακόμα ανώνυμου SUV, δίνει μια πρώτη γεύση από το εσωτερικό του το οποίο φιλοδοξεί να δώσει (κυριολεκτικά) μια νέα διάσταση στην έννοια των συστημάτων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που φιλοξενούνται στα ταμπλό των αυτοκινήτων.  Επίκεντρο του εσωτερικού αποτελεί η νέα τηλεσκοπική οθόνη που καλύπτει το σύνολο του πλάτους του ταμπλό και προσφέρει τη δυνατότητα δύο ρυθμίσεων.

Στην πρώτη η οποία είναι η ενδεδειγμένη και η ενεργοποιημένη κατά την μετακίνηση, προσφέρει τις «συνήθεις» πληροφορίες και ενδείξεις αν και σαφώς εμπλουτισμένες όπως επιβάλλουν οι νέες τάσεις, σε μια οθόνη που καταλαμβάνει το πλάτος του ταμπλό. Στα άκρα της παρεπιδημούν δύο ακόμα οθόνες οι οποίες τροφοδοτούνται με εικόνα από τις κάμερες που αντικαθιστούν τους συμβατικούς καθρέφτες.

Στη δεύτερη και μακράν πιο εντυπωσιακή ρύθμιση η οποία είναι προσβάσιμη μόνο το αυτοκίνητο βρίσκεται σταθμευμένο, η οθόνη ανοίγει καταλαμβάνοντας όλο σχεδόν το διαθέσιμο ύψος του παρμπρίζ. Σύμφωνα με τις συστάσεις η οθόνη στη συγκεκριμένη διαμόρφωση μπορεί να καλύψει τόσο τις ψυχαγωγικές όσο και τις επαγγελματικές ανάγκες των επιβαινόντων, διαθέτοντας την απαιτούμενη τεχνολογία προκειμένου να μετατρέψει τον θάλαμο επιβατών σε δωμάτιο τηλεδιάσκεψης ή να προσφέρει μια ευχάριστη ανάπαυλα, διασκεδάζοντας την αναμονή που δεδομένα θα απαιτείται για την επαναφόρτιση του αμιγώς ηλεκτρικού SUV.

Προς το παρόν η ιταλική φίρμα δεν δημοσιοποιεί κανένα στοιχείο που να αφορά το μέγεθος της οθόνης ή κάποιας άλλη παραμέτρου του ιταλικού SUV, σημειώνοντας ωστόσο ότι η παραγωγή των πρώτων πρωτοτύπων για δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη του α΄εξαμήνου του 2023.

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024