Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Έλενα Γαλύφα: Στο νοσοκομείο η fashion blogger – Μπήκε στο χειρουργείο

Έλενα Γαλύφα: Στο νοσοκομείο η fashion blogger – Μπήκε στο χειρουργείο

Τι συνέβη;

Μία περιπέτεια με την υγεία της έχει η Έλενα Γαλύφα. Συγκεκριμένα, η fashion blogger και coach του GNTM οδηγήθηκε ξαφνικά στο νοσοκομείο και μάλιστα χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ανάρτησή της στα social media. Δημοσίευσε μία φωτογραφία λίγη ώρα πριν την επέμβαση και έγραψε: «Και ξαφνικά συμβαίνει αυτό!!! Πρώτο χειρουργείο της ζωής μου».

«Σφαγή» μπροστά στις κάμερες: Μέγκι Ντρίο και Ραμόνα Βλαντή πυροβολούν την Έλενα Γαλύφα κι εκείνη απαντά

Περισσότερες λεπτομέρειες ωστόσο, για την κατάσταση της υγείας της δεν έδωσε.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram

«Δεν θα είμαι στον τελικό του GNTM»

Λίγες ώρες νωρίτερα, η Έλενα Γαλύφα είχε μιλήσει στην εκπομπή της Super Κατερίνα για τον μεγάλο τελικό του GNTM, το νέο κύκλο του My Style Rocks ενώ εκφράστηκε αιχμηρά για την φημολογούμενη συμμετοχή της Πόπης Μαλλιωτάκη στο ριάλιτι μόδας.

«Έχω δεχθεί τηλεφώνημα από το My Style Rocks για να δουν αν είμαι ελεύθερη ή όχι. Ότι κι αν προκύψει, εγώ θέλω να περάσει το GNTM και από εκεί και πέρα είναι μια επόμενη μέρα και μια επόμενη σελίδα. Για την παρουσίαση ρωτήθηκα αν θα το έκανα και είπα «ναι, θα μπορούσα». Δεν σημαίνει να μπω εγώ και να φύγει κάποιος άλλος ή πάρτε εμένα και τελείωσε. Για όνομα του Θεού», είπε.

Και πρόσθεσε: «Το ίδιο και για την κριτική επιτροπή. Δεν θα μπορούσα να το κάνω; Καλή επιτυχία σε όσους είναι στα δοκιμαστικά. Όλοι μπορούν να το κάνουν αν έχουν πάθος, λίγη γνώση και αισθητική. Θεωρώ ότι το My Style Rocks θέλει αισθητική».

Όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα να βρεθεί σαν παίκτρια η Πόπη Μαλλιωτάκη στο My Style Rocks, η fashion blogger γελώντας είπε: «Τι λέγαμε για την αισθητική; Δεν ξέρω. Εντάξει, εννοείται ότι είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα και μπορούν να περάσουν όλων των ειδών οι γυναίκες. Μην ξεχνάμε ότι η μέση τηλεθεάτρια είναι εκείνη η γυναίκα που δεν είναι το fashion icon και θέλει να μάθει από αυτό. Δεν νομίζω ότι μετράει η γνώμη μου στο αν θα μου άρεσε ή όχι για να απαντήσω. Αυτό που δίνει σε ένα ριάλιτι είναι οι παίκτες. οπότε θεωρώ πως εκεί πρέπει να επικεντρωθούν οι παραγωγοί, να πάρουν μια πολύ ωραία μίξη παικτριών για να έχουν να δουλέψουν οι κριτές».

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024