Γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τα ξημερώματα της Πέμπτης αφού ξυλοκοπήθηκε σε πάρκο στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και όπως μεταφέρει το neakriti.gr, το θύμα είναι μια 26χρονη γυναίκα, ενώ το περιστατικό συνέβη στις 2:00 τα ξημερώματα.
Ο ξυλοδαρμός έλαβε χώρα σε πάρκο στην οδό Θενών στη περιοχή της Θερίσσου στο Ηράκλειο, ενώ οι δράστες παραμένουν άγνωστοι μέχρι στιγμής.
Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε την 26χρονη και τη μετέφερε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.