Ο μεγάλος τελικός του GNTM έχει ξεκινήσει και στο πλατό του διαγωνισμού μοντέλων επέστρεψαν όλες οι παίκτριες που πέρασαν από αυτόν προκειμένου να μάθουν τη μεγάλη νικήτρια.
Στο πλατό μπήκαν και οι δυο από τις τρεις φιναλίστ, Αλεξία Τράικο και Βικτώρια Μυροφορίδου. Η Μαρίτα Καθιτζιώτη όμως, εμφανίστηκε μόνο μέσω video wall με τον Γιώργο Καράβα να τη ρωτά γιατί βρίσκεται εκεί και όχι στο πλατό μαζί τους.
«Τι έπαθα δε ξέρω. Με έχουν κλείσει εδώ μέσα και δε με αφήνουν να βγω έξω» είπε γελώντας και με βραχνή φωνή η Μαρίτα Καθιτζιώτη χωρίς να εξηγεί τον λόγο που δεν βρίσκεται στο πλατό.
Αρκετή ώρα μετά, η Βίκυ Καγιά ρώτησε την παίκτρια αν θα τους πει τελικά τον λόγο που δεν είναι μαζί τους με εκείνη να απαντά,
«Επειδή έχω covid. Είμαι μια χαρά… Είμαι στα τελευταία μου.. όχι τα δικά μου, του covid».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.