Στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο (28/12, 20:00) δίνει το τελευταίο του παιχνίδι για το 2022 ο ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο του Βορρά να θέλει τη νίκη για να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία την περασμένη αγωνιστική πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο επικρατώντας με 2-0 του Παναιτωλικού, θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, έχοντας στην αποστολή της και τον Λευτέρη Λύρατζη.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Τζούλια Καράρο

Ο νεαρός άσος επιστρέφει στην «ασπρόμαυρη» αποστολή και βρίσκεται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Καντουρί, Φιλίπε Σοάρες και Κούρτιτς. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία, ο Φιλίπε Σοάρες ατομικό στο γήπεδο κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας είχε να κάνει με κάποιες τακτικές λεπτομέρειες πριν το παιχνίδι, περιελάμβανε ασκήσεις και δίτερμα, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έγινε δουλειά στις στατικές φάσεις.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία, ο Φιλίπε Σοάρες ατομικό στο γήπεδο κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Αυτοί είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου για το παιχνίδι στο Περιστέρι.

Αναλυτικά οι επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού είναι οι: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Κάργας , Νάσμπεργκ, Λύρατζης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρει, Ολιβέιρα, Μπράντον.