Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Επιμένουν στις ΗΠΑ για ΑΕΚ και Κικάνοβιτς

Επιμένουν στις ΗΠΑ για ΑΕΚ και Κικάνοβιτς

Η αμερικανική ιστοσελίδα MLSsoccer, συνεχίζει να αναφέρει πως η ΑΕΚ ασχολείται ενεργά με την υπόθεση του Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ τα μεταγραφικά σχέδια ενόψει Ιανουαρίου συνεχίζονται και μία από τις υποθέσεις που φαίνεται να παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι αυτή του Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς.

Το όνομα του 22χρονου επιθετικού της Σαν Χοσέ, έχει βρεθεί στο προσκήνιο εδώ και λίγες ημέρες, με δημοσιεύματα από την Αμερική, τα οποία αναφέρουν πως ο Ματίας Αλμέιδα τον έχει ψηλά στη λίστα με τους μεταγραφικούς στόχους για την «Ένωση».

Μάλιστα όπως τονίζει η ιστοσελίδα MLSsoccer, η ΑΕΚ έχει ήδη καταθέσει πρόταση στην ομάδα του για να τον αποκτήσει. Για την ακρίβεια, σε δημοσίευμα όπου αναφέρονται παίκτες από το MLS οι οποίοι είναι πιθανό να μετακομίσουν στην Ευρώπη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αναφέρεται και το όνομα του Κικάνοβιτς.

«Ο πρώην προπονητής της Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς, Ματίας Αλμέιδα, εξακολουθεί να ενδιαφέρεται και να θέλει να φέρει στην ΑΕΚ τον Μπέντζι Κικάνοβιτς. Μετά από την απορριφθείσα πρόταση της ελληνικής ομάδας το καλοκαίρι, η Σαν Χοσέ έλαβε άλλη μία προσφορά από την ΑΕΚ για τον Κικάνοβιτς αυτόν τον μήνα, όπως αναφέρουν πηγές στο MLSsoccer.

Σαν Χοσέ δεν βιάζεται να κάνει κίνηση, καθώς ο νέος προπονητής, Λούτσι Γκονζάλες θέλει να έχει την ευκαιρία να αξιολογήσει την ομάδα του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας», γράφουν χαρακτηριστικά.

Sports in

Τάισον: «Χαρούμενος που πήρα ακόμη ένα βραβείο, ανυπομονώ για τη νέα σεζόν» (pic)

Ο Τάισον αναφέρθηκε στο βραβείο του καλύτερου πασέρ του πρωταθλήματος, αλλά και στη νέα χρονιά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024