Ένα demo τραγούδι που είχαν ηχογραφήσει για το ντεμπούτο άλμπουμ τους οι Spice Girls διέρρευσε στο διαδίκτυο. Το τραγούδι «C. U. Next Tuesday» είχε ηχογραφηθεί πριν από 30 χρόνια για το άλμπουμ «Spice».

Η Victoria Beckham, η Mel C, η Mel B, η Emma Bunton και η Geri Halliwell, μέλη του θρυλικού συγκροτήματος Spice Girls, φέρεται να αισθάνονται ντροπιασμένες. Ο τίτλος του ακυκλοφόρητου τραγουδιού παραπέμπει, ως άλλο λογοπαίγνιο, σε γνωστή βρισιά με τέσσερα γράμματα.

Ήταν πριν από καιρό που οι Spice Girls κυκλοφόρησαν το Spice 25 για να γιορτάσουν την 25η επέτειο του άλμπουμ. Περιελάμβανε ακυκλοφόρητα demos και remixes, με το «C.U. Next Tuesday» να μένει εκτός λίστας.

Η Mel C είχε εκφράσει στο παρελθόν την απέχθειά της για το συγκεκριμένο τραγούδι, σημειώνοντας πως δεν αξιοποιήθηκε γιατί «είναι ένας σωρός σ@@@. Θα ήταν μεγάλη κοροϊδία αν η Virgin το έβαζε τώρα σε ένα άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες μας».

Ο «άρρηκτος δεσμός» των Spice Girls

Οι Spice Girls, όπως ανέφερε πηγή στη The Sun, βρίσκονται σε πολύ διαφορετική φάση της ζωής τους. «Δεν είναι όπως στα τέλη της δεκαετίας του 1990 που γράφτηκε το συγκεκριμένο τραγούδι».

«Είναι προφανώς λίγο ενοχλητικό, δεδομένου του τίτλου, καθώς δεν θα χρησιμοποιούσαν ποτέ τη «c-word» στις ζωές τους. Είναι λίγο μυστηριώδες για το πώς διέρρευσε, αλλά δεν πρόκειται να ασχοληθούν με αυτό».

Οι Spice Girls ελπίζουν, όπως ανέφερε, πως το τραγούδι τελικά θα ξεχαστεί. «Το συγκρότημα έχει άλλα πρότζεκτ για τα οποία ανυπομονεί μέσα στο 2023. Επικεντρώνεται σε αυτά και ελπίζει ότι το τραγούδι, το οποίο δεν τους άρεσε και ποτέ, θα ξεχαστεί».

Ήταν πρόσφατα που η «Baby Spice» Emma Bunton αναφέρθηκε στον άρρηκτο δεσμό με τις συναδέλφους της στο διάσημο συγκρότημα. «Έχουμε περάσει τόσα πολλά μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι πάντα θα είναι κοντά στα κορίτσια.

«Κανείς άλλος δεν θα καταλάβει τον δεσμό που υπάρχει ανάμεσά μας. Έχουμε περάσει πολλά μαζί και εξακολουθούμε να περνάμε πολλά. Από τα παιδιά μας, μέχρι τα επαγγελματικά μας. Υπάρχει ένας δεσμός και είναι πολύ ισχυρός», υπογράμμισε για τα μέλη των Spice Girls που αποτέλεσε το μεγαλύτερο γυναικείο συγκρότημα όλων των εποχών.

Αποτέλεσαν από τα μεγαλύτερα pop icons της δεκαετίας των 90΄ς. Οι επιτυχίες τους φυσικά κυριάρχησαν στα charts σε όλο τον κόσμο. Το ντεμπούτο single τους «Wannabe» του 1996, που άνοιξε τον δρόμο για την παγκόσμια καταξίωση, κατέκτησε με άνεση την κορυφή σε 37 χώρες.