Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Οι GM της Euroleague υποκλίνονται στον Ολυμπιακό

Οι GM της Euroleague υποκλίνονται στον Ολυμπιακό

Όλη η Euroleague υποκλίνεται στον Ολυμπιακό και στην τρομερή χρονιά που διανύει. Πρώτο φαβορί για Final Four, «ερυθρόλευκος» MVP, καλύτερος αμυντικός και προπονητής της χρονιάς ο Μπαρτζώκας.

Η Euroleague φτάνει στα μισά της αυτή την εβδομάδα με την 17η αγωνιστική να περιλαμβάνει πολύ σημαντικούς αγώνες για τις ελληνικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, ενώ ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την Μπάγερν στη Βαυαρία, με τους «αιώνιους» να θέλουν να κλείσουν τον πρώτο γύρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το πρώτο μισό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ολοκληρώνεται και όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο οι GM’s των 18 ομάδων στα μισά δίνουν τα δικά τους… βραβεία. Τη φετινή σεζόν τα περισσότερα και τα πιο σημαντικά έχουν… ερυθρόλευκο χρώμα, με όλη τη Euroleague να υποκλίνεται στον Ολυμπιακό και το μπάσκετ που παίζει.

Οι Πειραιώτες καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν παίζουν το καλύτερο μπάσκετ στη διοργάνωση, με τους περισσότερους αντίπαλους να αποθεώνουν την ομάδα του Μπαρτζώκα και να θεωρούν ότι είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για να βρεθεί και φέτος στο Final Four.

Στις επιλογές των τζένεραλ μάνατζερ λοιπόν αυτό αποτυπώνεται και μάλιστα με το παραπάνω, καθώς σε ποσοστό 88,9% θεωρούν ότι έχει… κλεισμένη θέση στο Κάουνας και είναι φυσικά το πρώτο φαβορί.

Η δεύτερη στη λίστα είναι η Μπαρτσελόνα με 77,8%, ενώ ακολουθούν οι δυο τούρκικες Φενέρμπαχτσε (72,2%) και Εφές Αναντολού (61,1%.) στην τρίτη και τέταρτη θέση.

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024