Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σιωπή των Αμνών της Αλ Νασρ

Η Σιωπή των Αμνών της Αλ Νασρ

Αναζητείται το θύμα που θα αποχωρήσει από την ομάδα για να χωρέσει στο ρόστερ ο CR7

«Ζητούνται υποψήφια θύματα στο βωμό του Κριστιάνο Ρονάλντο». Δεν πρόκειται για μικρή αγγελία σε κάποια εφημερίδα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά για τη σκληρή πραγματικότητα των νέων συμπαικτών του διάσημου άσου στην Αλ Νασρ.

Πρώτα ήταν ο Ουζμπέκος Τζαλολιντίν Μασαρίποφ ο οποίος αναγκάστηκε να προσθέσει ένα ακόμα «7» στο πίσω μέρος της φανέλας του (77) για να παραχωρήσει στον διάσημο συμπαίκτη του την αγαπημένη του φανέλα με το «7».

Τώρα αναζητείται το επόμενο θύμα που θα αποχωρήσει από την ομάδα για να χωρέσει στο ρόστερ ο CR7, ο οποίος ακόμα δεν έχει ενταχθεί επίσημα στην Αλ Νασρ.

Σε ποιον θα πέσει ο κλήρος;

Κάθε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας δεν μπορεί να έχει στο ρόστερ της περισσότερους από οκτώ ξένους παίκτες, τους οποίους ήδη διαθέτει το κλαμπ του Ριάντ. Για το λόγο αυτό ο Ρονάλντο περιμένει να αποδεσμευτεί μία θέση για να ενταχθεί και επίσημα στη νέα του ομάδα.

Σε ποιον θα πέσει ο κλήρος για να κάνει χώρο στον Πορτογάλο;

Ο κολομβιανός τερματοφύλακας Οσπινα, οι Βραζιλιάνοι Λουίς Γκουστάβο και Ταλίσα όπως επίσης ο Καμερουνέζος επιθετικός Βενσάν Αμπουμπακάρ θεωρούνται αμετακίνητοι. Απομένουν άλλοι τέσσερις, εκ των οποίων ο πιο αδύναμος κρίκος είναι -ξανά- ο Μασαρίποφ.

Η Αλ Νασρ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και αναζητά τη χρυσή τομή αφού γνωρίζει πως όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω της και μια πιθανή απόλυση ξένου ποδοσφαιριστή θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τα διεθνή συνδικαλιστικά όργανα των ποδοσφαιριστών.

Τον Ρονάλντο τον βαραίνει επίσης η τιμωρία δύο αγωνιστικών που του είχε επιβάλει η αγγλική ομοσπονδία γιατί χτύπησε το χέρι μικρού παιδιού σπάζοντας του το κινητό τηλέφωνο.

Επισήμως δεν έχει επιβεβαιωθεί αν ο Πορτογάλος θα εκτίσει την ποινή του στη Σαουδική Αραβία, αλλά συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις οι τιμωρίες έχουν διεθνή αναγνώριση μέσω FIFA.

Sports in

Χαμός με Αταμάν και Σέλτικς – Ο Παναθηναϊκός και η ατάκα που… άναψε φωτιές (pic)

Ο Εργκίν Αταμάν ζήτησε αγώνα με τους Μπόστον Σέλτικς για τον παγκόσμιο τίτλο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024