Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
O ΠΑΟΚ, ο Τάισον και ο …Κωνσταντέλιας

O ΠΑΟΚ, ο Τάισον και ο …Κωνσταντέλιας

Ο Τάισον, έκανε στο παρελθόν μεταγραφές πολλών εκατομμυρίων ευρώ στην Ουκρανία

Αρχικά, τα θετικά (για τον ΠΑΟΚ) νέα: στην Τούμπα φλερτάρουν με έναν ποδοσφαιριστή του βεληνεκούς του Τάισον. Κατά ορισμένους δε, είναι έτοιμος ο Βραζιλιάνος να μετακομίσει ξανά στην Ευρώπη ύστερα από ένα διάλειμμα στην πατρίδα του – εκεί φόρεσε τη φανέλα της (αγαπημένης του ) Ιντερνασιονάλ.

Ο Τάισον, έκανε στο παρελθόν μεταγραφές πολλών εκατομμυρίων ευρώ στην Ουκρανία και έφτιαξε καλό όνομα φορώντας αρχικά τη φανέλα της Μέταλιστ και ακολούθως για μια οκταετία της πανίσχυρης και εύρωστης τότε, Σαχτάρ του Ντονέτσκ. Όταν σημειώνεις 60 γκολ σε πάνω από 200 ματς, δεν μπορεί να μην είσαι αξιόλογος ποδοσφαιριστής.

Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί ότι το 2012 ο Τάισον, ως χαφ περιωπής της Μέταλιστ, αγωνίστηκε απέναντι στον Ολυμπιακό για το Europa League.

Τα ερωτήματα που συνοδεύουν την περίπτωσή του, τώρα: σε λίγες ημέρες ο Τάισον θα συμπληρώσει τα 35 του χρόνια. Δεν τον λες, δηλαδή, παίκτη με φοβερές προοπτικές και ανοιχτούς ορίζοντες εξέλιξης, αλλά μάλλον κάτι στο πολύ έμπειρο σου βγάζει.

Επίσης, τους τελευταίους μήνες στη Βραζιλία, κυρίως ερχόταν από τον πάγκο, δεν ήταν δηλαδή βασικός και δη σε μια λίγκα που δεν μοιάζει και η πλέον δυνατή. Αρα, το πόσο μπορεί να βοηθήσει ο Τάισον, με την προϋπόθεση πως θα ισχύσει η ρήση του «έχω πρόταση από την Ευρώπη» και θα ενταχθεί στον ΠΑΟΚ, μένει να φανεί.

Ισως να πρόκειται για κίνηση του Μπότο, του ανθρώπου που κάνει τις μεταγραφές στον Δικέφαλο και γνωρίζει τον Τάισον από την κοινή του θητεία στην Ουκρανία. Προφανώς και πάει …κόντρα στην εντύπωση που δίνουν εσχάτως στη Θεσσαλονίκη και που αυτή λέει ότι επενδύουν στα νέα παιδιά και σε ταλέντα που έρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ μάλλον ελπίζει σε δύο πράγματα με τέτοιες αποφάσεις: πρώτον, ο εκάστοτε παίκτης με …πολλά χιλιόμετρα που έρχεται, να μην αποδειχθεί σε νέο Καγκάβα. Αντιληπτό, δίχως άλλο.

Και δεύτερον, να μην κλείσει ο δρόμος στον υπέροχο Κωνσταντέλια, τον παίκτη που τούτη τη χρονική περίοδο έχει κερδίσει θέση στην ενδεκάδα και συνεργάζεται άριστα με τον Ολιβέιρα, έχοντας αφήσει στον πάγκο ξένους όπως είναι ο Μπίσεσβαρ και ο Μουργκ.

Θα ήταν κρίμα ένας φέρελπις χαφ με ικανότητα να κάνει ντρίμπλα (και) με το …στήθος (!) όπως έδειξε στο ντέρμπι απέναντι στον Αρη, να χάσει τον βηματισμό του από έναν άσο με όνομα, πλην όμως αμφίβολη δυνατότητα άμεσης προσφοράς. ‘Η μήπως όχι;

Sports in

Ερυθρόλευκη «τρέλα»: Η φοβερή διαδρομή του ανοιχτού πούλμαν και η παράνοια του κόσμου του Ολυμπιακού! (vids)

Το επικό part 2 της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά μετά την κατάκτηση του Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024