Μπορεί η Καρολίνα Καλύβα να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star, όμως άφησε πίσω της το άλλο της μισό.

Συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή γυμνάστρια βρίσκεται σε σχέση με έναν άλλο Survivor, τον Μπο. Την αποκάλυψη έκανε στην εκπομπή «Γεια σου» η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία είναι επιστήθια φίλη της Καρολίνας.

Η Σοφιάννα απέφυγε να αποκαλύψει πώς ήρθαν κοντά οι δυο τους όμως τόνισε ότι ταιριάζουν πάρα πολύ και πως είναι πολύ ερωτευμένοι εδώ και λίγο διάστημα, σχεδόν έναν μήνα.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να τους δούμε μαζί στο Survivor All Star αφού ο τραγουδιστής με δηλώσεις του στην εκπομπή άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ταξιδέψει και εκείνος για τον Άγιο Δομίνικο αφού του έχει γίνει πρόταση από την παραγωγή και θα το κρίνει ανάλογα με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο Μπο και η Καρολίνα έχουν ένα ακόμα κοινό, το γεγονός ότι είναι και οι δύο αμερικανοτραφείς και τους αρέσουν τα ίδια πράγματα.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ο Μπο αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στη μεγάλη απώλεια κιλών που είχε κατά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης το 2017, στο οποίο μπήκε 118 κιλά και επέστρεψε στην Ελλάδα 85. Από τότε, όπως παραδέχτηκε, προσέχει πολύ τι τρώει και κάνει γυμναστική.

Δείτε το σχετικό βίντεο