Μια αλλαγή, τουλάχιστον, αναμένεται να έχει η ενδεκάδα του Άρη ενόψει του σημερινού (19.00) εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Γκαρθία θα πάρει πιθανότατα τη θέση του Ιτούρμπε στο βασικό σχήμα και θα αγωνιστεί μπροστά από τους Ετέμπο και Νταρίντα.

Όταν ο Άρης, πάντως, βρίσκεται στην επίθεση, τότε ο Τσέχος θα παίζει δίπλα στον Γκαρθία, με το σύστημα να μετατρέπεται σε 4-3-3. Ερωτηματικό αποτελεί ακόμα η απόφαση του Πάρντιου για το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, με τους Πίρσμαν και Μαζικού να διεκδικούν τη θέση.

Ο Άρης δεν έχει περιθώρια για απώλειες στο σημερινό (19.00) παιχνίδι, προκειμένου να μη χάσει την επαφή του με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Στις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης η επιστροφή του Άκη Μάντζιου ως αντίπαλος στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άλαν Πάρντιου αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ένας εκ των Μαζικού ή Πίρσμαν στο αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ετέμπο και Νταρίντα θα αγωνιστούν στα χαφ, έχοντας μπροστά τους τον Γκαρθία. Ο Γκαρσία θα παίξει αριστερά στη μεσαία γραμμή, ο Μαντσίνι δεξιά και ο Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης.

Σημαντική απώλεια και για το σημερινό ματς αυτή του Πάλμα, που εκτός από το πρόβλημα τραυματισμού του ταλαιπωρείται και από ίωση.