Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό με 4-0 για την 17η αγωνιστική της Super League και έφτασε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα τις τρεις σερί νίκες. Μια εμφάνιση που ικανοποίησε απόλυτα τον Μίτσελ, με τον Ισπανό τεχνικό μετά την ολοκλήρωση του αγώνα να τονίζει ότι η ομάδα του έπαιξε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο.
Ο Ισπανός προπονητής στάθηκε επίσης στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός στα τελευταία τρία παιχνίδια έχει πετύχει 11 γκολ και δεν έχει δεχθεί κανένα. «Πραγματικα δεν μπορώ να ζητήσω τίποτα άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μίτσελ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μίτσελ στην κάμερα της Cosmote TV:
«Πραγματικά, δεν μπορώ να ζητήσω τίποτα άλλο. Κάναμε ολοκληρωτικό παιχνίδι και νιώθουμε πολύ καλύτερα.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Έχουμε σκοράρει 11 γκολ και δεν έχουμε δεχθεί κανένα στα προηγούμενο παιχνίδια και νομίζω αυτό μιλά από μόνο του.
Θα δω με ηρεμία το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, όταν παίζουμε έτσι δεν φοβόμαστε».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.