Έτσι με αυτό το τρίποντο η Ένωση ανέβηκε στους 38 βαθμούς, μειώνοντας στους τέσσερις την διαφορά από τους «πράσινους», οι οποίοι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στη φετινή σεζόν.
Οι ερυθρόλευκοι με την τεσσάρα στον Βόλο, ανέβηκαν στους 35 βαθμούς, όσους έχει και ο ΠΑΟΚ. Από την άλλη, ο Βόλος έμεινε στους 26 βαθμούς και στην 5η θέση.
Στα υπόλοιπα δύο ματς της ημέρας, ο Άρης επικράτησε εύκολα με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης, επιστρέφοντας έτσι στα θετικά αποτελέσματα, ενώ ο Ατρόμητος «βύθισε» και άλλο τον Ιωνικό, επικρατώντας με 2-0 κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Σπανού.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.
Την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την 11η θέση στην ειδική βαθμολογία της UEFA έδωσε στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός, μετά το 2-0 επί της Λεβερκούζεν.