Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Γαλανός: Έδωσε το απόλυτο spoiler για τη «Γη της Ελιάς»

Νίκος Γαλανός: Έδωσε το απόλυτο spoiler για τη «Γη της Ελιάς»

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς;

Στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη κάθισε το μεσημέρι της Δευτέρας (9/1) ο Νίκος Γαλανός. Ο αγαπημένος ηθοποιός, που στη «Γη της Ελιάς» υποδύεται τον Ισίδωρο Βρεττάκο, μίλησε για τον ρόλο του και για τις εξελίξεις στη σειρά, αφήνοντας άφωνη την παρουσιάστρια.

Όπως αποκάλυψε, στα επόμενα επεισόδια η Βασιλική θα ζητήσει από τον Φίλιππο να χωρίσουν και να πάρουν διαζύγιο, κατηγορώντας τον ότι δεν τον ενδιαφέρει πλέον σαν γυναίκα και γι’ αυτόν τον λόγο ενδίδει στις προσκλήσεις της Σάντρας για διάφορες εξόδους.

Όσον αφορά την μικρή Αγγελική, το μικρό κοριτσάκι θα μείνει στην οικογένεια. Θα ξεκινήσει ένας νέος πόλεμος με τον Σωκράτη, ο οποίος θα κάνει τα πάντα, για να κερδίσει την κηδεμονία του παιδιού. Οι δυο πλευρές θα βρεθούν στα δικαστήρια και τελικά η μικρή θα συνεχίσει τη ζωή της στη Μάνη και στο σπίτι των Βρεττάκων, μεγαλώνοντας με τον Μάνο και την Μαρίνα.

«Με την Αγγελική, την εγγονή μου, θα γίνει μία μάχη αλλά τελικά θα την κερδίσουμε και θα την πάρουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γαλανός.

Όσο για τον Δημοσθένη και την Μυρτάλη που έπεσε στα δίχτυα του; «Ο Καπερνάρος δεν είναι τόσο καθαρός και ξέρουμε ότι σαν φαταούλας να μπει παντού. Από την άλλη η Μυρτάλη έχοντας περάσει διάφορα στάδια να μην δέχεται να είναι μες στην εταιρεία, να είναι αυτοκέφαλη, έφτασε σε ένα σημείο να μην ξέρει τι κάνει. Ο Ισίδωρος έχοντας μία μεγάλη εταιρεία στα χέρια του, δεν είναι επιπόλαιος, ούτε φιλανθρωπικό ίδρυμα. Η Μυρτάλη θα μάθει από τα μαθήματα», σχολίασε.

Δείτε τη συνέντευξή του

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024