Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου: «Ούρλιαζε» στον αέρα – «Τι είπατε;»

Κατερίνα Καινούργιου: «Ούρλιαζε» στον αέρα – «Τι είπατε;»

Τι συνέβη;

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στο πλατώ της εκπομπής Super Κατερίνα, με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου να βγαίνει εκτός εαυτού με το σχόλιο του Σταύρου Μπαλάσκα για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

«Δεν μπορεί ο κάθε πλαστικοποιημένος να κάνει άσκοπη κινητοποίησης Αρχής, είναι ποινικό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, προκαλώντας την «έκρηξη» της παρουσιάστριας.

Εκνευρίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου

«Κύριε Μπαλάσκα, επειδή έχω βρεθεί να με χτυπάνε για το αντίστοιχο θέμα ένας δικηγόρος, σας παρακαλώ πολύ. Ό,τι έχει κάνει ο καθένας στην εμφάνισή του είναι δικαίωμά του» του απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Όχι, δεν είπε πλαστικοποιημένος» διευκρίνισε λανθασμένα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με την παρουσιάστρια να απαντά σε ιδιαίτερα έντονο τόνο: «Παιδιά, σας παρακαλώ! Πλαστικοποιημένος δεν ακούσαμε όλοι; Ε μιλήστε! Τι είπατε, κύριε Μπαλάσκα;».

«Δεν το δέχομαι για τον οποιονδήποτε, ούτε άντρα ούτε γυναίκα, είτε πλαστικοποιημένος, είτε αδύνατος, είτε έτσι, είτε αλλιώς» πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Σταύρο Μπαλάσκα να ζητά συγγνώμη και να ανακαλεί το αυθόρμητο σχόλιό του.

Το φιλί μέσα στην αίθουσα

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στις δικαστικές αίθουσες συναντήθηκαν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η Νάνσυ Χιουρέα για την εκδίκαση της υπόθεσης ξυλοδαρμού που βαρύνει τον γνωστό make up artist.

Ο δικηγόρος της μηνύτριας ανέφερε στη «Super Κατερίνα» ότι έχουν γίνει εκατέρωθεν μηνύσεις, ωστόσο οι δύο πλευρές βρίσκονται σε φάση συμβιβασμού.

«Υπάρχει συμβιβαστική διάθεση, έπεσαν οι τόνοι, καταλάγιασαν τα πάθη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Κατά την είσοδό του στο μέγαρο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προσπάθησε να αποφύγει τις δηλώσεις εντούτοις αποκάλυψε ότι με τη μνηστή του τα έχουν ξαναβρεί και δεν υπάρχει κανένα θέμα προς διευθέτηση.

«Ξυλοδαρμού σε ποιο παραμύθι; Έλα σε παρακαλώ. Φοράω τη βέρα μου και είμαστε καλά, εννοείται τα έχουμε ξαναβρεί» είπε ο make up artist.

Σύμφωνα με τη ρεπόρτερ στου Alpha, το ζευγάρι όχι μόνο κουβέντιασε στην αίθουσα αλλά αντάλλαξε και ένα φιλί!

Στο άκουσμα όλων αυτών ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε κάνοντας λόγο για «παραμύθια της Χαλιμάς», για μία τακτική με σκοπό μόνο την προβολή και η οποία «παίζει» με θέματα πολύ σοβαρά, όπως την κακοποίηση.

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024