Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», που επιστρέφει την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 21:00.

Σε μια απρόσμενη τηλεφωνική συνομιλία με την Δανάη Μπάρκα, ο Αντρέας Γεωργίου αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης (11/1) στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ότι στα προσεχή επεισόδια ένα ειδύλλιο θα αφήσει άφωνους τους τηλεθεατές.

«Θα μας συνταράξουν διάφορα γεγονότα και αυτή και την επόμενη εβδομάδα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι έρχεται ένα ειδύλλιο που θα μας ξαφνιάσει. Έρχεται από το πουθενά και δεν το περιμένουμε. Έτσι θα μπούμε και σε ένα θέμα που είναι ωραίο να υπάρχει», είπε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης της σειράς.

Το spoiler ολοκλήρωσε ο Αλέξης Μίχας, αποκαλύπτοντας πως σύντομα θα εμφανιστεί στη Μάνη η Αντωνία, μία κοπέλα με την οποία είχε σχέση η Αλκμήνη στο παρελθόν.

Πώς θα εξελιχθεί αυτή η συνάντηση; Ποια θα είναι η αντίδραση της κλειστής κοινωνίας της Μάνης όταν αποκαλυφθεί το μυστικό τής Αλκμήνης;

Δείτε τη συγκλονιστική συνέχεια στο MEGA

Σκηνοθεσία: Αντρέας ΓεωργίουΣενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη

Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Στον ρόλο του Κίμωνα, ο Βαγγέλης Κακουριώτης

Guest: Θέμης Πάνου, Τόνυ Δημητρίου

Special guest: Αποστόλης Τότσικας

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

#GiTisElias