Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε χθες Τρίτη το βράδυ στην Ελευσίνα.
Άγνωστοι πυροβόλησαν κατά δύο λεωφορείων που ήταν σταθμευμένα στην αφετηρία.
Πυροβόλησαν στη θέση του οδηγού
Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, σταμάτησαν στην αφετηρία, όπου εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν τα δυο λεωφορεία.
Προέταξαν το αεροβόλο προς αυτά και πυροβόλησαν.
Μάλιστα, στο ένα λεωφορείο δεν δίστασαν να πυροβολήσουν στη θέση του οδηγού, που ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν ήταν στη θέση του.
Στο λεωφορείο (876) εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν δυο επιβάτες που περίμεναν να ξεκινήσει το δρομολόγιο, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.
Το περιστατικό σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία, η οποία διενεργεί έρευνα.
«Πολλές φορές πετάνε πέτρες εναντίον των λεωφορείων, αλλά δεν είχε συμβεί ποτέ περιστατικό με πυροβολισμό», λένε οι οδηγοί των αστικών λεωφορείων στον ΑΝΤ1 που κάνουν λόγο για «μεροκάματο του τρόμου».
Πηγή φωτό: ΑΝΤ1
Δεν είναι η πρώτη φορά
Λίγες εβδομάδες πριν λεωφορείο του ΟΣΥ, γραμμή 866, που εκτελούσε το δρομολόγιο Ασπρόπυργος-Σταθμός Αγίας Μαρίνας δέχτηκε επίσης πυροβολισμούς ενώ κινούνταν επί της λεωφόρου Δημοκρατίας.
Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα προσέγγισε το λεωφορείο και τότε ο ένας από τους τρεις αγνώστους πυροβόλησε με πιστόλι, με αποτέλεσμα να σπάσει την τζαμαρία από την πλευρά του οδηγού. Ο οδηγός σώθηκε από θαύμα αφού από τύχη δεν τον βρήκε η σφαίρα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.