Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης (17/01) τα εισιτήρια που είχαν τεθεί στην διάθεση του κοινού για το μεγάλο ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ, εξαντλήθηκαν μέσα σε μόλις πέντε ώρες, όπερ και σημαίνει πως η Zalgirio Arena του Κάουνας θα είναι κατάμεστη.
Τα μόνα εισιτήρια που θα βγουν στην αγορά μέχρι την έναρξη του Final Four θα είναι αυτά που θα δώσει η EuroLeague Basketball στις τέσσερις ομάδες που θα κερδίσουν ένα εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης -αυτά τα εισιτήρια βέβαια είναι λίγα αναλογικά με τη συνολική χωρητικότητα του γηπέδου, αφού προβλέπονται περί τα εξακόσια (600) για κάθε μία από τις τέσσερις ομάδες.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.