Την προετοιμασία της για το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια (18/1, 19:30) ολοκλήρωσε η ΑΕΚ.

Ο Ματίας Αλμέιδα άφησε εκτός αποστολής τους Σιντιμπέ και Γαλανόπουλο που δεν έχουν επανέλθει από τους τραυματισμούς τους αλλά και τους Σιμάνκσι, Βίντα και Μουκουντί για λόγους ξεκούρασης.

Ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την Ένωση με πολλές αλλαγές κόντρα στην ομάδα των Σερρών ενώ δεν αποκαλείται και οι έντεκα να είναι διαφορετικοί σε σχέση με το ματς με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η αποστολή: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλα, Ραντόνια, Ντάικο, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες, Κοσίδης, Μαχαίρας.

Τα ευχάριστα από την προπόνηση της Τρίτης (17/1) αφορούσαν στον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο Σέρβος άσος ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση μετά την επέμβαση αποκατάστασης του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών.

Θυμίζουμε πως χθες πήρε για πρώτη φορά μέρος σε κομμάτι της προπόνησης και ο Νίκλας Ελίασον, με τους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν μπει πλέον για τα καλά σε διαδικασία επανόδου. Αυτός που έχει ακόμα δρόμο μέχρι να επιστρέψει στις προπονήσεις, είναι ο Μίλαντ Μοχαμάντι.