Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη το βράδυ της Τετάρτης στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου και ο Μίτσελ έχει πάρει τις αποφάσεις του για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών θα «ανακατέψει την τράπουλα» προχωρώντας σε πολλές αλλαγές στη βασική εντεκάδα, σε σύγκριση με την ομάδα που ξεκίνησε το παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στους «κίτρινους».

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έδειξε ο Ισπανός τεχνικός, σκοπεύει να παρατάξει τον Ολυμπιακό με Ανδρούτσο, Βρουσάι στα δύο άκρα της άμυνας και Ρέτσο, Ντόι στο κέντρο της αμυντικής διάταξης.

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Σαμασέκου ενώ στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Στην αρχική εντεκάδα του Ολυμπιακού θα είναι επίσης ο Γκάρι Ροντρίγκες και πιθανότατα και ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος πέτυχε το γκολ της νίκης των πειραιωτών στο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι στα γκολπόστ της ομάδας του λιμανιού θα είναι ο Τζολάκης, ενώ απομένει να φανεί αν ο Μίτσελ θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ματιέ Βαλμπουενά ή τον Κασάμι.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο προπονητής των ερυθρόλευκων αλλάζει σχεδόν όλη την εντεκάδα του για το παιχνίδι με τον Άρη, θέλοντας να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν έχουν παίξει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Είδαμε άλλωστε ότι και στο προηγούμενο παιχνίδι Κυπέλλου, αυτό εναντίον του Ατρόμητου στο Περιστέρι, είχε κάνει ξανά πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Μίτσελ αποφάσισε ν’ αφήσει εκτός αποστολής για τον αυριανό αγώνα, τους Φορτούνη (έχει κάποιες μικροενοχλήσεις), Εμβιλά, Παπασταθόπουλο, Μπίελ, Πασχαλάκη καθώς και τον Μαρσέλο που είναι τραυματίας κι έχει φορέσει ειδική μπότα για ν’ αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Σε ότι αφορά τους Ροντινέι, Ρέαμπτσιουκ, οι δύο παίκτες θα είναι στην αποστολή της ομάδας του Πειραιά αλλά θα βρίσκονται στον πάγκο, καθώς ο Μίτσελ θα χρησιμοποιήσει στα δύο άκρα της άμυνας Ανδρούτσο (δεξιά) και Βρουσάι.