Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βίρτους Μπολόνια για την Euroleague και τόνισε πως η ομάδα του ήταν πολύ βελτιωμένη στα δύο τελευταία παιχνίδια στη διοργάνωση.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βίρτους Μπολόνια για την 20η αγωνιστική της Euroleague, με τον προπονητή των «πρασίνων», Ντέγιαν Ράντονιτς, να τονίζει στις δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της αποστολής του «τριφυλλιού», πως η ομάδα του παρουσιάστηκε εμφανώς βελτιωμένη στα δύο τελευταία παιχνίδια με Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Ο Μαυροβούνιος τεχνικός ανέφερε πως για να πάρει ο Παναθηναϊκός τη νίκη απέναντι στην ιταλική ομάδα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος για 40 λεπτά και να παίξει καλή ομαδική άμυνα.
Όσα είπε ο Ράντονιτς:
Για το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού και το ματς με τη Βίρτους Μπολόνια:
«Είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Σε 10 μέρες παίξαμε 5 παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου και της διπλής αγωνιστικής στην Euroleague. Τα δύο παιχνίδια με τη Φενέρμπαχτσε και τη Μακάμπι ήταν διαφορετικά από ότι τα προηγούμενα.
Παίξαμε πολύ καλύτερα αλλά δυστυχώς δεν πήραμε τις δύο νίκες, χάνοντας από τη Φενέρμπαχτσε. Χάσαμε δύο σουτ στο τέλος και υπήρξε ένα διαιτητικό λάθος αλλά κόντρα στη Μακάμπι κερδίσαμε, ήταν κάτι πολύ σημαντικό για μας.
Τώρα παίζουμε απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια, πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να δώσουμε το 100% σε κάθε προπόνηση και σε κάθε ματς. Η Βίρτους έχει μεγάλα ονόματα, εξαιρετικούς παίκτες, όπως οι Τεόντοσιτς, Σενγκέλια, Χάκετ, Λούντμπεργκ, Μπελινέλι.
Πολύπειροι παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Θα είναι δύσκολο για εμάς αναμφίβολα και πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλά για να είμαστε ανταγωνιστικοί».
Για τον Μίλος Τέοντοσιτς:
«Είναι πολύ σημαντικός για εκείνους. Παίζει εκπληκτικά τελευταία αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Όπως είπα πρέπει να παίξουμε 40 λεπτά πολύ συγκεντρωμένα. Ομαδική άμυνα και συγκέντρωση σε όλο το ματς είναι τα κλειδιά».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!