Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Στο στόχαστρο της Σαν Λορέντζο ο Παλάσιος»

«Στο στόχαστρο της Σαν Λορέντζο ο Παλάσιος»

Δημοσιεύματα στην Αργεντινή αναφέρουν πως η Σαν Λορέντζο εξετάζει την περίπτωση του εξτρέμ του Παναθηναϊκού, Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού, Σεμπάστιαν Παλάσιος, βρίσκεται στο στόχαστρο της Σαν Λορέντζο, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αργεντινή.

Ο παίκτης φαίνεται να έχει προταθεί στην ομάδα της πατρίδας του και να ταιριάζει στις απαιτήσεις του προπονητή του. Το σχετικό δημοσίευμα του mundoazulgrana.com.ar αναφέρει:

«Στην Ουρουγουάη και ενώ η ομάδα διεξάγει την προετοιμασία, η Σαν Λορέντζο παίρνει παίκτες προκειμένου να ενισχυθεί για τη νέα σεζόν.

Έχοντας αποκτήσει πρόσφατα τερματοφύλακα, κεντρικό αμυντικό, αριστερό μπακ και μέσο που μπορεί να είναι και αμυντικός, η διοίκηση αναζητά έναν εξτρέμ για να τονώσει την επίθεση και ανάμεσα στις προσφορές έφτασε στα γραφεία του συλλόγου ένας πρώην Μπόκα.

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, ένας 30χρονος από το Τουκουμάνο, που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα, προτάθηκε στον σύλλογο και αρέσει στον προπονητή, αν και από οικονομικής άποψης η επιλογή δεν θα ήταν εύκολη, αφού έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 στο κλαμπ του.

Ωστόσο, στην Σαν Λορέντζο εξετάζουν τα δεδομένα για την περίπτωσή του».

Sports in

Μεγάλη μεταγραφή για τη Νότιγχαμ Φόρεστ – Κόκκινος ο Νίκολα Μιλένκοβιτς (pic)

Την απόκτηση του Νίκολα Μιλένκοβιτς από τη Φιορεντίνα ανακοίνωσε σήμερα (18/7) η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024