Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κηφισιά: Ληστεία - μαμούθ σε μονοκατοικία επιχειρηματία - Άρπαξαν χρυσές λίρες και κοσμήματα

Κηφισιά: Ληστεία – μαμούθ σε μονοκατοικία επιχειρηματία – Άρπαξαν χρυσές λίρες και κοσμήματα

Με πληροφορίες εκ των έσω η διάρρηξη στη μονοκατοικία επιχειρηματία στην Κηφισιά. Πήραν κοσμήματα και λίρες από τα χρηματοκιβώτια.

Ληστεία – μαμούθ σε μονοκατοικία επιχειρηματία στην Κηφισιά. Οι διαρρήκτες χρησιμοποίησαν τροχό για να παραβιάσουν τα δύο χρηματοκιβώτια και να αφαιρέσουν το πολύτιμο περιεχόμενο.

Οι δράστες, αφού παραβίασαν μια βοηθητική πόρτα στη μονοκατοικία της 77χρονης επιχειρηματία, κατάφεραν να απομονώσουν το σύστημα ασφαλείας και να μπουν στο εσωτερικό του σπιτιού.

Ερευνώντας όλους τους χώρους, εντόπισαν τα δύο χρηματοκιβώτια. Αμέσως μετά κατάφεραν να κόψουν τις πόρτες των χρηματοκιβωτίων και να αρπάξουν τον μικρό θησαυρό που περιείχαν. Το πιθανότερο να χρησιμοποίησαν τροχό ή άλλα διαρρηκτικά εργαλεία.

Έκλεψαν κοσμήματα και χρυσές λίρες

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας. Αλλά και για μεγάλο αριθμό από χρυσές λίρες, που μπορεί να ξεπερνούν και τις 1.000.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η οποία έλειπε και ενημερώθηκε για την κινηματογραφική διάρρηξη, κατήγγειλε το περιστατικό. Αμέσως έφτασε στο σημείο έφτασε κλιμάκιο από το τμήμα ασφαλείας Κηφισιάς, το οποίο ερευνά και την υπόθεση.

Έχουν ληφθεί δείγματα DNA και αποτυπώματα από το σημείο που εισέβαλαν οι δράστες. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι υπήρχε εσωτερική πληροφόρηση. Για αυτό και, σύμφωνα με το CNN, έκαναν τη διάρρηξη προετοιμασμένοι, έχοντας μαζί τους τα κατάλληλα εργαλεία, για να παραβιάσουν τις πόρτες από τα δύο χρηματοκιβώτια.

Sports in

Μεγάλη μεταγραφή για τη Νότιγχαμ Φόρεστ – Κόκκινος ο Νίκολα Μιλένκοβιτς (pic)

Την απόκτηση του Νίκολα Μιλένκοβιτς από τη Φιορεντίνα ανακοίνωσε σήμερα (18/7) η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024