Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Δύο ντοκιμαντέρ που θα αλλάξουν την οπτική μας, προτείνει το Vodafone TV

Δύο ντοκιμαντέρ που θα αλλάξουν την οπτική μας, προτείνει το Vodafone TV

Συνδυάστε διασκέδαση και γνώσεις

Δύο ντοκιμαντέρ που μιλάνε για τη… γυναικεία πλευρά των πραγμάτων είναι η πρότασή μας γι’ αυτή την εβδομάδα. Τόσο το «Women Who Rock» όσο και το «Planet Sex with Cara Delevigne» έρχονται στο Vodafone TV και είναι διαθέσιμα Οn Demand. Ταυτόχρονα, στο Vodafone TV μπορείς να παρακολουθήσεις σειρές της αγαπημένης HBO και έχεις με ένα πάτημα του κουμπιού πρόσβαση στο μοναδικό περιεχόμενο των μεγαλύτερων Studio της Disney με το Disney+.

Επίσκεψη σε έναν γνωστό… άγνωστο πλανήτη

«Λέγομαι Cara. Ήμουν έφηβη όταν ξεκίνησα το μόντελινγκ αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που μιλάω για τη σεξουαλική μου ζωή. Επομένως, ας μιλήσουμε γι’ αυτό». Έτσι ξεκινάει το ντοκιμαντέρ 6 επεισοδίων «Planet Sex» που παρουσιάζει η Cara Delevigne.

Αν και οι συζητήσεις γύρω από το σεξ, τον γυναικείο οργασμό και γενικά τη σεξουαλικότητα πλέον μπαίνουν ανοιχτά «στο τραπέζι», υπάρχουν ακόμα θέματα taboo που δεν αγγίζονται εύκολα. Η  Cara Delevigne με το «Planet Sex» αποφασίζει να εξερευνήσει όλες τις πλευρές του και μαζί και τη δική της σεξουαλικότητα. Για να πετύχει τον στόχο της ταξιδεύει σε διάφορες πόλεις του κόσμου, μελετά τις πολιτισμικές διαφορές στο σεξ και συχνά βάζει τον εαυτό της στη θέση αυτού που εκτίθεται – όπως στο σεμινάριο αυνανισμού που συμμετείχε. Αποδεχόμενη (και μαζί της και εμείς) ότι η σεξουαλικότητα είναι κομμάτι της προσωπικότητας του κάθε ανθρώπου γνωρίζει άτομα καθημερινά ή και όχι και τόσο καθημερινά και ταυτόχρονα προσπαθεί να ανακαλύψει και η ίδια τη δική της σεξουαλικότητα. Μέσα από το trailer βλέπουμε την Delevigne να παίρνει μέρος σε pride, να συμμετάσχει σε ένα party μόνο για γυναίκες, μέσα από την εικονική πραγματικότητα βλέπει το σώμα της να παίρνει ανδρική μορφή και με σκηνοθέτιδα την Erika Lust δημιουργεί το δικό της φιλμ πορνό, με το σενάριο να βασίζεται στις δικές της φαντασιώσεις.

Το ντοκιμαντέρ «Planet Sex» είναι διαθέσιμο On Demand στο Vodafone TV και είναι κατάλληλο μόνο για ενηλίκους.

Η ροκ είναι γένους θηλυκού

Όταν ακούτε για ροκ μουσική ποια είναι η πρώτη εικόνα που σας έρχεται στο μυαλό; Στοιχηματίζουμε ότι αν όχι η πρώτη, τουλάχιστον μία από τις πρώτες, είναι ενός άνδρα rock star να τραγουδάει επάνω σε μια σκηνή ενώ τα πλήθη από κάτω ουρλιάζουν και τραγουδάνε μαζί του. Πόσο ξένη είναι η εικόνα όπου στη θέση του άνδρα βρίσκεται μια γυναίκα τραγουδίστρια; Το ντοκιμαντέρ 4 επεισοδίων «Women Who Rock» θέλει να αποδώσει δικαιοσύνη και να φέρει τις γυναίκες rock stars στο προσκήνιο. Ονόματα όπως Toris Amos, Sheryl Crowe, Shania Twain είναι οικεία σε όλους μας αλλά πόσο έχουν πάρει τη θέση που τους αξίζει στο πάνθεον της ροκ;

.

Στο «Women Who Rock» εμφανίζονται και διηγούνται τη δική τους ιστορία, μαζί με πολλές άλλες γυναίκες – θρύλους της ροκ. Ποιες ήταν οι δικές τους εμπνεύσεις και ποια τα βιώματα τους μέχρι να φτάσουν στο σημείο όπου γεμίζουν στάδια; «Ήμουν ένα κορίτσι που αγαπούσε να παίζει rock n roll. Αλλά ήθελα να είμαι μουσικός που τύχαινε να είναι κορίτσι», λέει στην αρχή του trailer η Joan Jett και αυτή μοιάζει να είναι η ψυχολογία και άλλων μουσικών που εμφανίζονται και μιλάνε για τις εμπειρίες τους στο «Women Who Rock».

Δείτε το πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ On Demand στο Vodafone TV.

Περιμένουμε με ενθουσιασμό αυτά τα 2 ντοκιμαντέρ που προβάλλονται αποκλειστικά On Demand στο Vodafone TV. Επιπλέον, στο Vodafone TV σε περιμένουν περισσότερες από 10.000 ώρες On Demand περιεχομένου, 45+ κανάλια με αγαπημένες παλιές και νέες εκπομπές και μια σειρά προγραμμάτων για όλες τις ηλικίες. Ακόμα, σε περιμένουν μεγάλες πρεμιέρες της HBO και του Disney+ σε αποκλειστικά για την Ελλάδα.

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024