Έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί ο Snik, ο οποίος συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά του ενώ πολλές φορές εκφράζει δημόσια την γνώμη του.

Αυτή τη φορά, λοιπόν και συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης ο γνωστός τράπερ προχώρησε σε ένα άγριο ξέσπασμα, μέσα από διαδοχικά βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, έκανε γυμναστική στο σπίτι του, δείχνοντας παράλληλα και τα δύο σκυλάκια του έξω στη βροχή, ωστόσο έλαβε πολλά μηνύματα για τον λόγο που έχει τα κατοικίδιά του έξω στην κακοκαιρία.

Τότε, ο Snik ξέσπασε αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως έξω στον κήπο υπάρχουν τα σπιτάκια τους.

Άγριο ξέσπασμα από τον Snik

«Κάποιοι μου στέλνετε βάλε τα σκυλιά μέσα… Άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε; Σοβαρά; Θα είχα αφήσει τα σκυλιά μου έξω; Τα σκυλάκια έχουν σπιτάκια να μπουν. Άλλη δουλειά δεν έχετε να ασχοληθείτε, μπ@στ@ρδοι. Σηκωθείτε από τον καναπέ, δουλέψτε, κάντε κάτι. Να βγάλετε τα λεφτά σας, άμα δεν γουστάρετε να βλέπετε τα Story μου κάντε unfollow» είπε αρχικά.

«Εγώ για εσάς το λέω, μάγκες. Κοιτάξτε το 2023 να γίνετε η καλύτερη version του εαυτού σας, να κάνω και εγώ το ίδιο. Σταματήστε να ασχολείστε τόσο με το δράμα, έχω χάσει και εγώ πολύ χρόνο να τσακώνομαι με τον κάθε βλάκα. Φέτος θέλω ηρεμία, τάξη και ασφάλεια. Οπότε σηκωθείτε από τον καναπέ, βγάλτε τα λεφτά και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας» συμπλήρωσε ο Snik.

Δείτε τα βίντεο